social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σάπκας: «Καλό ποδόσφαιρο και εφαρμογή του πλάνου μας»

Σάπκας: «Καλό ποδόσφαιρο και εφαρμογή του πλάνου μας»

Στην κλήρωση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΑ αναφέρθηκε ο προπονητής της ομάδας της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου, Βαγγέλης Σάπκας.

Μεταξύ άλλων τόνισε ότι Δάφνη Π.Φαλήρου μετέχει σε έναν όμιλο όπου υπάρχουν άλλες 13 αξιόμαχες ομάδες, ενώ προσθέσαμε ότι στόχος είναι πρώτα από όλα η Δάφνη να παίξει καλό ποδόσφαιρο προωθώντας τα παιδιά της Ακαδημίας της.

Αναλυτικά η δήλωση του: «Δεν θα ήθελα να δώσω κάποιον χαρακτηρισμό στην κλήρωση του πρωταθλήματος, αν είναι δηλαδή εύκολη ή δύσκολη. Από την στιγμή που βρισκόμαστε στην πρώτη κατηγορία είναι δεδομένο ότι θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε αξιόλογες ομάδες, όπως είναι και οι δεκατρείς που βρίσκονται στον όμιλο μας.

Είναι σίγουρο πως μπροστά μας έχουμε μια ιδιαίτερα απαιτητική σεζόν, όπου θα πρέπει να καταθέσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να ανταπεξέλθουμε στην πρόκληση. Τόσο οι προπονητές, όσο και οι παίκτες. Ο στόχος μας θα κρίνεται -όπως και πέρυσι- αγώνα με τον αγώνα. Κάθε βήμα είναι ξεχωριστό και θεωρώ πως είναι πολύ νωρίς για να πούμε που και πως θα βαδίσουμε.

Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ όμως, είναι ότι θα προσπαθήσουμε σε όλα τα παιχνίδια να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, χωρίς βαθμολογικές σκοπιμότητες, υπηρετώντας το πλάνο που έχουμε θέσει, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους παίκτες μας και κυρίως σε αυτούς που προέρχονται από την Ακαδημία μας.

Άλλωστε ήδη από τα φιλικά προετοιμασίας, έχουμε δείξει το πως θα πορευθούμε τη νέα σεζόν, καθώς στο ρόστερ μας υπάρχουν παιδιά που έχουν γεννηθεί ακόμα και το 2004. Πλέον μπαίνουμε στη τελική ευθεία της προετοιμασίας, όπου έχουμε δουλέψει και κουραστεί αρκετά, ώστε να είμαστε όσον το δυνατόν πιο έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος».


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35