social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γκέλα του Άτταλου στην πρεμιέρα απέναντι στην Δάφνη Παλαιού Φαλήρου

Γκέλα του Άτταλου στην πρεμιέρα απέναντι στην Δάφνη Παλαιού Φαλήρου

Παρότι ο Άτταλος ήταν το μεγάλο φαβορί στην αναμέτρηση της πρεμιέρας κόντρα στην Δάφνη Παλαιού Φαλήρου, τελικά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη αφού έμεινε στο 0-0.

Η Δάφνη ξεκίνησε καλά το ματς μέχρι τα πρώτα 20' πετυχαίνοντας μάλιστα γκολ στο 30 που ακυρώθηκε ως οφσάιντ με τον Ευθυμίου.

Στο α' μέρος ο Άτταλος έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τον Στάμο, με τον Βλαχάκη να σουτάρει για την Δάφνη μέσα από την περιοχή όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο β' μέρος οι φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν σε μεγάλο βαθμό, είχαν καλές στιγμές όμως γκολ δεν μπήκε.

Στο 62' ο Άτταλος είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία για να σκοράρει από το σημείο του πέναλτι (το κέρδισε ο Λύγκος από τον Πάλλας), όμως ο Μπότος είπε όχι στον Λέκκα.

Στο 80' από λάθος γύρισμα λίγο έλλειψε να σκοράρει η Δάφνη με τον Μερβελασβίλι, ενώ και στις καθυστερήσεις η ομάδα του Βαγγέλη Σάπκα είχε καλή στιγμή με τον Κωνσταντινίδη.

ΔΑΦΝΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ (Βαγγέλης Σάπκας) Μπότος, Ιωαννίδης (65' λ.τρ. Πυλαρινός), Πάλλας, Χριστόπουλος, Κοθρας, Λυκουρόπουλος, Ευθυμίου (77' Σαζόνι), Γιαννούλης, Φέρτης, Βλαχάκης (52' Μερβελασβίλι), Κωνσταντινίδης.

ΑΤΤΑΛΟΣ (Βαγγέλης Γαλάνης) Ρούμπας, Τριποτσέρης, Μπούτιβας, Γκιώνης (46' Σβίγγος), Τζιόλας, Μποζινάκης, Στάμος (63' Χρυσανθακόπουλος), Κορνελάτος,, Λύγκος, Λέκκας, Κώστας (80 Κετσές).


Σχετικά άρθρα

Η εμπειρία «μίλησε» και το Χαϊδαρι διπλό στο Παλαιο Φαληρο κόντρα στην Δάφνη (1-2)

Γιάννης Χοτζάι: Με συγκέντρωση και πειθαρχία στο Περιστέρι [vid]

Ανακοινώθηκε συνεργασία Άτταλου και Φωστήρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35