social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μαντζούνης: «Αξία στον νικητή δίνει ο σπουδαίος αντίπαλος»

Μαντζούνης: «Αξία στον νικητή δίνει ο σπουδαίος αντίπαλος»

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στον πρώτο όμιλο της Α' κατηγορίας ΕΠΣΑ για την αγωνιστική σεζόν 2020/21 η Θύελλα Αγίου Δημητρίου, που επικράτησε με 1-0 στο Χαϊδάρι επί της ομώνυμης ομάδας.

 

Η εξαιρειτκή δουλειά που γίνεται στις τάξεις της Θύελλας Αγίου Δημητρίου αποτυπώνεται και στο γήπεδο, αν κρίνει κανείς από τα φιλικά ματς στα πλαίσια προετοιμασίας της ομάδας, αλλά και από την έναρξη της στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, είναι ακόμα αρκετά νωρίς για να βγουν συμπεράσματα, όπως ανέφερε και στην ιστοσελίδα μας ο προπονητής της ομάδας, Ανδρέας Μαντζούνης.

Ο πολύπειρος τεχνικός μας μίλησε για την ιδανική έναρξη της ομάδας του, για την αξία που δίνει στον νικητή ο σπουδαίος αντίπαλος, αλλά και για τα μειονεκτήματα που έχει η Θύελλα και που θα πρέπει να διορθωθούν στη συνέχεια.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Κάναμε μια πολύ μεγάλη νίκη επί ενός εξαιρετικού αντίπαλου στο γήπεδο του, όπως είναι το Χαϊδάρι, ο οποίος ξεχειλίζει επιθετικά από ποιότητα. Δεν κάναμε κάτι σπουδαία, ήταν μια σημαντική νίκη, όμως αξία στον νικητή δίνει ο εξαιρετικός αντίπαλος. Κρατάω την καλή εικόνα στο γήπεδο, πρέπει όμως να διορθώσουμε ακόμη πολλά πράγματα στο παιχνίδι μας... Στη ζωή και στο ποδόσφαιρο η διάρκεια σε δικαιώνει. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες και ελπίζω να συνεχίσουμε και να βελτιώνουμε την εικόνα μας κάθε Κυριακή. Αύριο (23/9) παίζουμε στο κύπελλο ΕΠΣΑ με το Ηράκλειο, μπορεί ο θεσμός να μην είναι ο πρώτος στόχος μας, θα κάνουμε μεγάλο ροτέϊσιον και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Εύχομαι να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα και να έχει όλος ο κόσμος υγεία.»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35