social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δίκαια ο Πανερυθραϊκός, 2-0 εκτός την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων

Δίκαια ο Πανερυθραϊκός, 2-0 εκτός την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων

Τη πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ πήρε ο Πανερυθραϊκός, που επικράτησε με 2-0 επί της Ελπίδας στους Αγίους Αναργύρους, για την δεύτερη αγωνιστική του πρώτου ομίλου. Έτσι, η ομάδα της Νέας Ερυθραίας έφτασε στην τρίτη θέση και τους 4 βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι έπεσαν στην 8η με έναν λιγότερο.

 

Του Πέτρου Κοσκινά

 

Δίκαια πήρε τη νίκη ο Πανερυθραϊκός στο εκτός έδρας ματς με την Ελπίδα Αγίων Ανανργύρων, καθώς δημιούργησε πάρα πολλές ευκαιρίες και δικαιώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο που πέτυχε και τα δύο του γκολ.

Οι φάσεις για τους φιλοξενούμενους ξεκίνησαν πολύ νωρίς, καθώς μόλις στο 8' ο Σουμελίδης έπιασε μια καλή κεφαλιά, την οποία με δυσκολία απομάκρυνε ο Κυρίου. Δέκα λεπτά μετά, ο Παπαθανασίου επιχείρησε μια προβολή από κοντά, στέλνοντας όμως τη μπάλα άουτ. Στο 37' ο Σπάρταλης με κοντινό σουτ απείλησε την Ελπίδα, με τον γκολκίπερ των νεοφώτιστων να αντιδρά ξανά σωστά.

Η τελευταία καλή φάση του Πανερυθραϊκού για το πρώτο ημίχρονο έγινε από μια πολύ καλή κοντινή κεφαλιά του Μπαμπαλούκα στη γωνία του τέρματος, με τον Κυρίου να αποκρούει πολύ δύσκολα. Ωστόσο, το πρώτο μισό του ματς έκλεισε με μια φάση της Ελπίδας και συγκεκριμένα με τον Αδαμόπουλο, που με πλασέ στο 45' έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στην επανάληψη, και συγκεκριμένα στο 70, ο Απειρανθίτης έβγαλε στον Σπάρταλη ο οποίος με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ, ενώ το τελικό 90'+3' διαμόρφωσε ο Κουτσουπιάς που μετά από σέντρα του Απειρανθίτη, πέρασε από πάνω τον τερματοφύλακα και με πλασε σημείωσε το 0-2.

 

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ (Βάλσαμος): Κυρίου, Στεργίου, Μαρκουλής (56' Καλκάνης), Παπαπαναγιώτου, Ντέντια, Δούκας (76' Μαυρογιάννης), Παρασκευόπουλος (85' Μαλαμίδης), Αθανασόπουλος, Αδαμόπουλος, Τσοπανάκος, Γεωργακόπουλος Αναστ.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Μουντανάρης): Τζαφάι, Σουμελίδης, Μωραϊτάκης (86' Γκρίτζας), Γεωργακόπουλος Αθαν., Μπαλής (63' Νταλλένγκα), Κουβαράς, Σπάρταλης, Απειρανθίτης, Μπαμπαλούκας, Καφετζής (81' Κουτσουπιάς), Παπαθανασίου (81' Αραμπαντζής)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35