social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το πανόραμα της 3ης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ (3/10)

Το πανόραμα της 3ης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ (3/10)

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η μοναδική αναμέτρηση του Σαββάτου 3 Οκτωβρίου για την τρίτη αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ, με τους ΑΟ Ιλίου και ΑΟ Περιστερίου να έρχονται ισόπαλοι με 1-1.

 

Η ομάδα του Γιώργου Τζώτζη που φιλοξένησε την αντίστοιχη του Αλβέρτου Παπαδάκη, έδωσε συνέχεια στη συγκομιδή των βαθμών της για τη φετινή χρονιά, μετά την εκτός έδρας νίκη στο Παλαιό Φάληρο τη προηγούμενη αγωνιστική, κάτι που χρειαζόταν μετά την ήττα της πρεμιέρας.

Οι νεοφώτιστοι τα έβγαλαν εις πέρας απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο και βρίσκονται πλέον στην 5η θέση με τέσσερις βαθμούς. Απεναντίας, το σωματείο του Περιστερίου πρωτοπορεί στον όμιλο με έναν βαθμό παραπάνω, ελπίζοντας να συνεχίσει έτσι και στην πορεία του πρωταθλήματος.

Ο ΑΟ Ιλίου ελπίζει πλέον σε ήττα του Χαλανδρίου και του Ηλυσιακού στα ματς με Παπάγο (εκτός) και Αγία Παρασκευή (εκτός), καθώς θα βρεθεί χαμήλοτερα στην κατάταξη οτιδήποτε και αν συμβεί στην αναμέτρηση του ΑΟ Μελισσίων με τον Χολαργό.

Με το ίδιο σκεπτικό προχωράει και ο ΑΟ Περιστερίου που ευελπιστεί να έρθουν ισόπαλα όλα τα προαναφερθείσα ματς, αλλά και να ηττηθούν οι ΑΟ Βύρωνα, Κένταυρος Βριλησσίων και Μικρασιατικός.

Στην επόμενη αγωνιστική, ο ΑΟ Ιλίου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ΑΕ Χαλανδρίου, ενώ ο Αθλητικός Όμιλος Περιστερίου θα υποδεχθεί το μαχητικό σύνολο του Κένταυρου Βριλησσίων.


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35