social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το πανόραμα της 3ης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ (4/10)

Το πανόραμα της 3ης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ (4/10)

Ολοκληρώθηκαν πριν λίγο και οι αγώνες της Κυριακής (4/10) της Α' ΕΠΣΑ, για την τρίτη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου, με τον ντέρμπι της «Σάντα» με τον Ηλυσιακό να μένει ισόπαλο, ενώ ο Χολαργός... άστραψε και βρόντηξε στα Μελίσσια.

 

Συνέχεια στο αήττητο σερί της έδωσε η ΑΕ Χολαργού, που μετά από τη νίκη στα Σούρμενα και την ισοπαλία με την Αγία Παρασκευή, «έκλεψε» βαθμούς και από τα Μελίσσια, των οποίων επεβλήθηκε με 4-0 εκτός έδρας.

Το συγκρότημα του Χολαργού φαίνεται πως ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του κόουτς Βασίλη Παπαδόπουλου και με βάση το πλάνο του, αλλά και τη σκληρή δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία πριν από κάθε ματς, καταφέρνει να παίρνει ικανοποιητικά αποτέλσματα. Από την άλλη μεριά, ο ΑΟ Μελισσίων έκανε τη πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα, μετά από μια ισοπαλία και μια νίκη.

Μετά από αυτή τη σπουδαία νίκη, ο Χολαργός... «στρογγυλοκάθισε» στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 7 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Δημήτρη Μπουγά έπεσε στην 6η θέση με τρεις λιγότερους, μετά την ισοπαλία του Ηλυσιακού και του Περιστερίου, αλλά και λόγω των νικών του Παπάγου και προφανώς του Χολαργού.

 

Προχωρώντας, η Αγία Παρασκευή έμεινε στο μηδέν με τον Ηλυσιακό, με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες στο μεταξύ τους ντέρμπι. Τα κακά αποτελέσματα για το συγκρότημα του Σήφη Βενάκη δεν σταματούν στη σεζόν, με τη «Σάντα» να έχει δύο ισοπαλίες και μία ήττα, μένοντας πλέον στη τελευταία θέση της βαθμολόγιας.

Η Αγία Παρασκευή θα πρέπει να... πάρει μπρος και να ψάξει τα επιθμητά αποτελέσματα, αν και εφόσον θέλει να πρωταγωνιστήσει στη χρονιά. Από την άλλη μεριά, ο Ηλυσιακός παραμένει αήττητος στη σεζόν, με μόλις όμως 5 βαθμούς, έχοντας δύο ισοπαλίες και μία νίκη. Έτσι, η ομάδα του Κώστα Ψυρόπουλου βρίσκεται στη 3η θέση σε ισοβαθμία με τον ΑΟ Περιστερίου με 5 βαθμούς.

 

Στη συνέχεια, είχαμε τη πρώτη νίκη των Σουρμένων στη σεζόν, που επικράτησαν με 1-0 του Βύρωνα, βάζοντας το πρώτο τρίποντο για φέτος στη συγκομιδή τους. Η ομάδα του Γιάννη Τάμπραντζη έχει ανοδική πορεία στο πρωτάθλημα, καθώς ξεκίνησε... «στραβά» με την εντός έδρας ήττα από τον Χολαργό, συνέχισε με την ισοπαλία με τον Ηλυσιακό, και έκλεισε τις τρεις αγωνιστικές με τη σημερινή νίκη επί του Βύρωνα.

Ο Βύρωνας, από την άλλη, επέστρεψε στις ήττες, καθώς έκανε «σεφτέ» στο πρωτάθλημα με την ήττα από τον Ηλυσιακό, συνέχισε με νίκη επί του Κένταυρου και ολοκλήρωσε σήμερα ξανά με ήττα.

Έτσι, τα Σούρμενα ανέβηκαν στην 8η θέση με 4 βαθμούς, ενώ το συγκρότημα του Κώστα Τσαβαλιά βρίσκεται τρεις θέσεις χαμηλότερα με έναν λιγότερο βαθμό.

 

Τη πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε το Παλαιό Φάληρο, που έβαλε μια παύση στο σερί των δύο ηττών του. Τη προηγούμενη βδομάδα αποχωρήστηκε τον προπονητή του, Γιάννη Γαζή, κάτι που σε πολλούς μπορεί να φάνηκε πως έφερε τα πάνω κάτω στον σύλλογο. Η ομάδα όμως του Φαλήρου έδειξε χαρακτήρα, έδειξε ότι δεν θα τα παρατήσει και θα το παλέψει ως το τέλος της σεζόν. 

Αυτό έδειξε εξάλλου και η επιβλητικά εκτός έδρας νίκη με τον Κένταυρο Βριλησσίων, του οποίου επικράτησε με το εμφατικό 4-0. Έτσι το Παλαιό Φάληρο έφτασε τους 4 βαθμούς, ανεβαίνοντας στη 10η θέση. Από την άλλη πλευρά, ο Κένταυρος φαίνεται να έχει καθοδική πορεία, καθώς μετά τη νίκη της πρεμιέρας, ακολούθησαν δύο σερί ήττες, που δυσκολεύουν τη πορεία του στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα των Βριλησσίων βρίσκεται επίσης στη 10η θέση, σε ισοβαθμία με το Παλαιό Φάληρο, τον Βύρωνα και τον Μικρασιατικό.

 

Προτελευταία αναμέτρηση για το κλείσιμο της 3ης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου ήταν αυτή του εξαιρετικού Παπάγου, που μη αφήνοντας περιθώρια θριάμβευσε με 3-0 επί της νεοφώτιστης ΑΕ Χαλανδρίου.

Η ομάδα του Γιάννη Ντόκου με δύο νίκες και μία ήττα βρίσκεται πλέον μια ανάσα από τη κορυφή με 6 βαθμούς, κάνοντας... «στενό μαρκάρισμα» στον Χολαργό, τον οποίο και θα αντιμετωπίσει την μεθεπόμενη (5η) αγωνιστική. Από την άλλη δε, το Χαλάνδρι είχε την δεύτερη του απώλεια βαθμών μετά την πρεμιέρα, ενώ έκανε τη πρώτη του ήττα στη σεζόν. Έτσι, η ομάδα του Νώντα Κουτρομάνου βρίσκεται στη 5η θέση σε ισοβαθμία με τα Μελίσσια, τον ΑΟ Ιλίου, τα Σούρμενα και τον συντοπίτη Απόλλωνα.

 

Την 3η αγωνιστική του δεύτερου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ έκλεισε η εμφατική νίκη του Απόλλωνα Χαλανδρίου, που τόνωσε την ψυχολογία και το ηθικό του, μετά το 4-0 επί του Μικρασιατικού.

Η ομάδα του Χρήστου Βλάχου πήρε τη πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ, φτάνοντας έτσι τους 4 βαθμούς και την ισοβαθμία στην 5η θέση με τις τέσσερις ομάδες που προαναφέραμε. Απεναντίας, ο νεοφώτιστος Μικρασιατικός έδωσε συνέχεια στο κακό σερί του μετά από τη πρεμιέρα, παραμένοντας χαμηλά στη βαθμολογία με 3 βαθμούς, σε ισοβαθμία με Κένταυρο, Βύρωνα και Φάληρο.


Σχετικά άρθρα

Πεύκη-Νέα Ιωνία 0-4 [highlights]

Πατέρας για πρώτη φορά ο Νίκος Πήττας Ι Οι ευχές του ΓΣ Καισαριανής

Παρουσίασε τη νέα της φανέλα η Διάνα Ηλιούπολης [Pics]

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35