social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τρανός: Χαρούμενος που η νίκη συνδυάστηκε με πολύ καλή εμφάνιση

Τρανός: Χαρούμενος που η νίκη συνδυάστηκε με πολύ καλή εμφάνιση

Την επιστροφή του στις νίκες πραγματοποίησε ο Άρης Πετρούπολης, που μετά την ήττα από την Αγία Ελεούσα, «ξέσπασε» με 5-0 επί των Βριλησσίων, για την 3η αγωνιστική του τρίτου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ.

 

Ο νεαρός και ικανότατος τεχνικός του Άρη, Θοδωρής Τρανός, με δηλώσεις του που παραχώρησε στο soccerlive.gr ανέφερε το πόσο χαρούμενος έμεινε από τη νίκη και την εμφάνιση των παικτών του, ενώ δήλωσε πως η ομάδα του πλέον, όσο και ο ίδιος, κοιτάζουν στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τους Αγίους Αναργύρους.

Ας δούμε λοιπόν τα όσα είπε:

«Πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας που επιστρέψαμε στις νίκες μετά το στραβοπάτημα στην Αγία Ελεούσα. Είμαι χαρούμενος που η νίκη συνδυάστηκε με πολύ καλή εμφάνιση από τα παιδιά, ενώ το ακόμη πιο θετικό είναι ότι παιδιά που πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγές είχαν πάρα πολύ καλή απόδοση και έδειξαν ότι μπορούμε να βασιστούμε σε αυτούς. Συνεχίζουμε για την επόμενη αγωνιστική με το ματς με τους Αγίους Αναργύρους, που όσο νωρίς και αν είναι ακόμη, θα δείξει πολλά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.»

 


Σχετικά άρθρα

Ανακοίνωσε Κώστα Ρόππα η Δόξα Βύρωνος

Αλ. Μαντζούνης: Δεν αξίζαμε την ήττα Ι Τα Μελίσσια θα είναι στην πρώτη πεντάδα [vid]

Φοβερό Χαϊδάρι 4-1 τον Παπάγο και 2η θέση

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35