social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επιστροφή στις νίκες για το Καματερό, 2-1 εκτός τον Ιάσονα

Επιστροφή στις νίκες για το Καματερό, 2-1 εκτός τον Ιάσονα

Τις τρεις νίκες σε τέσσερα ματς έφτασε στο φετινό πρωτάθλημα η ομάδα του Καματερού, μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Ιάσονα στο Ίλιον με 2-1 για την τέταρτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ.

 

Έτσι, το συγκρότημα του Γιώργου Καλύβα βρίσκεται στη πρώτη θέση σε ισοβαθμία με 9 με Αγίους Αναργύρους, Τράχωνες και Δόξα Βύρωνος, έχοντας όμως ματς παραπάνω, ενώ ο Ιάσων παρέμεινε χωρίς βαθμούς μαζί με Βριλήσσια και Πετράλωνα.

Οι φιλοξενούμενοι χρειάστηκαν δύο λεπτά για να «λήξουν» το ματς, καθώς στο 31' ο Μπίμπιζας άνοιξε το σκορ για το Καματερό, ενώ στο 33' ο Παναγιωτόπουλος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του από την άσπρη βούλα. 

Το τελικό 1-2 για τον Ιάσονα διαμόρφωσε στο 52' ο Ριζάς, ενώ στο 84' ο τερματοφύλακας του Καματερού, Αργύρης Στουραΐτης, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, μετά από εξύβριση αντιπάλου του.

ΙΑΣΩΝ (Βαγγέλης Γιαννόπουλος): Ράπτης, Ηλιακίδης, Μαρίνης (66’ Σπυρόπουλος),  Ριζάς,  Τσαναχτσίδης  (53’ Κουμεντζάκος), Κουρεμαδάς (57’ Μαλλιώρας),  Μπαρμπαλιάς,  Καθαρόπουλος,  Σταθόπουλος,  Τρυφέρης, Νάστος

ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Γιώργος Καλύβας): Στουραΐτης, ΠιτέληςΑνδριτσόπουλος, ΟυάγιαΜπίμπιζας-Πίνης, Παππάς, Παπαιωάννου (46’ Σπυρόπουλος)(85’ Ανδρεοσόπουλος), Δουγιέκος (46’ Ραφεάλ), Ζαχαρόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Πολύβος (89’ Κολοκοτρώνης)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35