social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκη με τη «σφραγίδα» Σμυρνάκη ο Μικρασιατικός, 3-1 τον Παπάγο

Νίκη με τη «σφραγίδα» Σμυρνάκη ο Μικρασιατικός, 3-1 τον Παπάγο

Τη πρώτη του νίκη μετά από εκείνη στη πρεμιέρα και δεύτερη συνολικά στο πρωτάθλημα πέτυχε ο νεοφώτιστος Μικρασιατικός, που επικράτησε με 3-1 του Παπάγου για την τέταρτη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου.

Η ομάδα του Κώστα Σταμπουλίδη με ένα γκολ στο πρώτο και δύο στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και με τον Σμυρνάκη σε τρομερή μέρα κατάφερε να πάρει τους τρεις πόντους και να ανέβει έτσι στην 4η θέση με 6, σε ισοβαθμία με το σημερινό (10/10) αντίπαλο, Παπάγο, αλλά και με τον ΑΟ Βύρωνα.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε μόλις στο 15' ο Βουτυράς, σκορ που έμεινε μέχρι και την ανάπαυλα. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 65', ο Σμυρνάκης με ωραία ατομική προσπάθεια σημείωσε το 2-0 για τον Μικρασιατικό, για να ακολουθήσει το 2-1 που έγραψε ο Φίλιππος Ταλιούρας δέκα λεπτά μετά.

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 83' ξανά ο Σμυρνάκης που ξεκινώντας με ατομική ενέργεια και ολοκληρώνοντας με πλασέ «κλείδωσε» το τρίποντο για το συγκρότημα του Κώστα Σταμπουλίδη.

 

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ (Κώστας Σταμπουλίδης): ΓκιμούσηςΑμπάζι (85’ Σαρακηνός), Καρατζάς, Μεσσήνι, Καραθανάσης, Γκουρνέλος, Βουτυράς, Βάγγαλης (75’ Ξενάκης), Γρυπάρης (55’ Τσιμπριμάνης), ΑλευρήςΣμυρνάκης (85’ Γεώργιου)

ΠΑΠΑΓΟΣ (Γιάννης Ντόκος): Καββαδίας, Καλτσάς, Ντουράκας (46’ Κολιάκος), Αλεξιάδης, Κούκος, Πεταλωτής (46’ Λιούκας), Ανανασόπουλος (31’ Γυπάρης, 46’ Καραθανάσης), Φατούρος,, Παπαναστασίου, Δ. Ταλιούρας, Φ. Ταλιούρας.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35