social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τσαμόπουλος: Δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να αμφισβητήσει την κυριαρχία μας

Τσαμόπουλος: Δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να αμφισβητήσει την κυριαρχία μας

Λίγες ώρες μετά τη μεγάλη νίκη της Διάνας Ηλιούπολης με το ευρύ 6-0 επί του Αστέρα Ζωγράφου, ο τεχνικός των γηπεδούχων, Γιώργος Τσαμόπουλος, μίλησε στην ιστοσελίδα μας, αναλύοντας το που βασίστηκε η νίκη της ομάδας του. 

 

Το σωματείο της Ηλιούπολης, αν και με ματς περισσότερο, βρίσκεται μια ανάσα από την κορυφή της βαθμολογίας, δίνοντας συνέχεια στην πολύ δυναμική της πορεία στη σεζόν.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τα όσα μας είπε ο Γιώργος Τσαμόπουλος, ο οποίος έκανε λόγο για μια «πληγωμένη» Διάνα από την ήττα από τον Πανερυθραϊκό, που με εγωισμό, αντίδραση, πείσμα και ανταγωνιστικότητα πήρε τη σπουδαία σημερινή (10/10) νίκη.

Αναλυτικά:

«Μας είχε πειράξει η ήττα στην Ερυθραία και σήμερα βγάλαμε έναν εγωισμό και μια ανταγωνιστικότητα στο γήπεδο και από τη πρώτη στιγμή δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να αμφισβητήσει την κυριαρχία μας. Ανοίξαμε το σκορ, χάσαμε πολλές ευκαιρίες και καθοριστικό ήταν το τρίτο γκολ στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, όπου όλα έγιναν πιο εύκολα για μας και όλα τα υπόλοιπα ήταν τυπική διαδικασία. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, κρατάω την αντίδραση και τον ανταγωνισμό από την ήττα που μας είχε στοιχίσει, τα αφήνουμε όλα πίσω και κοιτάμε ήδη το επόμενο ματς.»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35