social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τον Μικρασιατικό, 3-1 τον ΑΟ Ιλίου

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τον Μικρασιατικό, 3-1 τον ΑΟ Ιλίου

Τη τρίτη του νίκη πέτυχε στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ ο νεοφώτιστος Μικρασιατικός, που επικράτησε με 3-1 στην έδρα του επίσης νεοφώτιστου ΑΟ Ιλίου, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου.

 

Το σκορ για την ομάδα του Κώστα Σταμπουλίδη άνοιξε στην εκπνοή του πρώτου μέρους ο Γρυπάρης με κοντινό πλασέ, στέλνοντας έτσι την ομάδα του στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ της.

Στο 65' ο Καρακάσης με σουτ έξω από τη περιοχή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ οκτώ λεπτά μετά ο Αμπάζι με πλασέ σημείωσε το 0-3 για τοους φιλοξενούμενους. Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε στο 78' με κεφαλιά ο Πυλαρινός.

Έτσι, ο Μικρασιατικός ανέβηκε στην 4η θέση με 9 βαθμούς, ενώ ο ΑΟ Ιλίου που πραγματοποίησε το τρίτο του σερί ματς χωρίς νίκη έμεινε 12ος με έξι λιγότερους.

 

ΑΟ ΙΛΙΟΥ (Γιώργος Τζώτζης): Σκυριανός, Καρδάσης, Νάτσης (62′ λ.τ. Σουλοβάρι), Δαούτης, Λάχας, Τζανετόπουλος, Ράπτης, Καράμπελας (46′ λ.τ. Σκαμάνης), Δαμασκηνός, Σπάρταλης (69′ Πυλαρινός), Αγκαλίου

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ (Κώστας Σταμπουλίδης): ΓκιμούσηςΑμπάζι, Καρατζάς (7’ λ.τρ. Καρακάσης) (80’ Παπούλιας), Μεσσήνι, Ξενάκης, Γκουρνέλος, Βουτυράς, Βάγγαλης (65’ Κουλίρα), Γρυπάρης, ΑλευρήςΣμυρνάκης (80’ Γεωργίου)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35