social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τσαμόπουλος: «Αρχή η νίκη μας για μια πιο αισιόδοξη βδομάδα»

Τσαμόπουλος: «Αρχή η νίκη μας για μια πιο αισιόδοξη βδομάδα»

Συνέχεια στο νικηφόρ σερί της των τριών τελευταίων αγωνιστικών έδωσε η Διάνα Ηλιούπολης, που επικράτησε με 1-0 στον Άγιο Δημήτριο επί της ομώνυμης ομάδας, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

 

Η ομάδα του Γιώργου Τσαμόπουλου έφτασε τις τέσσερις νίκες στη φετινή σεζόν σε έξι ματς, έχοντας ακόμη μόλις μία ήττα και μία ισοπαλία. Ο πολύπειρος τεχνικός μέσω της σελίδας μας έστειλε το δικό του μήνυμα, ενόψει της πολύ δύσκολης εβδομάδας που ακολουθεί, με αρχή γενομένης το ματς κυπέλλου με τον ΠΑΟ Ρουφ, και στη συνέχεια το ματς πρωταθλήματος με την Θύελλα Αγ. Δημητρίου.

Ας δούμε λοιπόν τα όσα μας είπε ο προπονητής της Διάνα Ηλιούπολης:

«Ξέραμε από πριν ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, η παρουσία του κυρίου Θανέλλα έχει δώσει άλλο αέρα στην ομάδα και αν σκεφτούμε ότι είναι και μια δύσκολη έδρα, ήταν ένα παιχνίδι με σημαντικό βαθμό δυσκολίας. Με αυτά τα δεδομένα θεωρώ πως ήταν σημαντική η νίκη της ομάδας μου που μας δίνει τη δυνατότητα να βλέπουμε αυτή τη δύσκολη βδομάδα πιο αισιόδοξα, με δεδομένο το παιχνίδι του κυπέλλου με το Ρουφ και το ερχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου. Από σήμερα στρεφόμαστε στο παιχνίδι κυπέλλου της Τετάρτης, απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα που δίνει σε εμάς και έξτρα κίνητρο να την αντιμετωπίσουμε.»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35