social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ηράκλειο: Γιώρας... η επιστροφή

Ηράκλειο: Γιώρας... η επιστροφή

Στο Ηράκλειο η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας συνεχίζεται προκειμένου ο σύλλογος να διατηρήσει το ανταγωνιστικό του προφίλ μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Άλλωστε αυτό το είχε διαμηνύσει και ο πρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Μπελίτσος στο soccerlive.gr μετά τη λήξη του αγώνα με τη Νέα Ιωνία, υποστηρίζοντας ότι θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις.

Στο πλαίσιο αυτό, οι νερατζούρι ήρθαν σε συμφωνία με ένα... γνώριμο πρόσωπο ο οποίος τη σεζόν 2014-2015 είχε πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου με τη φανέλα της ομάδας των βορείων προαστίων.

Ο λόγος για τον Γιάννη Γιώρα ο οποίος επιστρέφει μετά από πέντε χρόνια στο Ηράκλειο για να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει κάτι ανάλογο.

Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Αχιλλέας Κάτω Αχαρνών για τον πορτιέρο από την Έδεσσα ενώ μεταξύ άλλων πέρυσι έκανε πρωταθλητισμό με τη φανέλα της ΑΕ Μοσχάτου στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Ο Γιώρας έχει παραστάσεις από την κατηγορία κατακτώντας πρόπερσι τον τίτλο στον 7ο όμιλο της Γ' Εθνικής με τη φανέλα του Αιγάλεω. Με την ίδια ομάδα είχε σηκώσει κούπα στο τοπικό πριν τέσσερα χρόνια ενώ ανάλογα συναισθήματα βίωσε και με τη φανέλα της ΑΕ Ηρακλείου. Μεταξύ άλλων έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Κερατσίνι και ΑΕ Χαλανδρίου, όπως και στην ομάδα της γενέτειρα τους τον Εδεσσαϊκό.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35