social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επέστρεψαν στις νίκες οι Άγιοι Ανάργυροι, 1-0 εκτός το Καματερό

Επέστρεψαν στις νίκες οι Άγιοι Ανάργυροι, 1-0 εκτός το Καματερό

Τη πρώτη τους νίκη μετά από τρεις συνεχόμενες αγωνιστικές πέτυχαν οι Άγιοι Ανάργυροι και παρά το «διαζύγιο» με τον Δημήτρη Καλύκα κατάφεραν να επικρατήσουν με 1-0 στο Καματερό επί της ομώνυμης ομάδας, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής.

Στο 68΄ ο Τσιργιώτης έβγαλε σέντρα στην γωνία της μικρής περιοχής όπου πετάχτηκε ο Κολοκοτρώνης και με κεφαλιά ανάγκασε το Χανιώτη να αποκρούσει σωτήρια.

Στο 75' ο Ξαγοράρης ήταν αυτός που κατάφερε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο μία από τις ευκαιρίες των φιλοξενούμενων και σκοράροντας έγραψε το τελικό 0-1 δίνοντας τη πρώτη νίκη στην ομάδα του μετά από τρία σερί ματς.

Έτσι, οι Άγιοι Ανάργυροι έφτασαν στην τέταρτη θέση και τους 13 βαθμούς το Καματερό έχοντας αμφότεροι τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες σε επτά αγώνες.

 

ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Γιώργος Καλύβας): Στουραΐτης, Πιτέλης, Ανδριτσόπουλος, Βασιλάκος, Μπιμπίζας-Πίνης, Παππάς, Παναγιωτόπουλος, Τσιριγώτης, Σπυρόπουλος (67' Κολοκοτρώνης), Παλύβος (61' Ραφεάλ), Ζαχαρόπουλος (61' Πάππος)

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Δημήτρης Τσιαμπουρής): Χανιώτης, Βυζανιάρης (90' Κωτσερίδης), Μαντίκος, Κατσάρας Β., Κρητικός, Γενιδογάν (46' Κλωνάρης), Μανωλάς (64' Καραχάλιος), Θεοδωράκης-Καναβός, Ξαγοράρης, Πλεξίδας (59' Κατσιβέλας), Οικονόμου


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35