social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μαζμανίδης: «Αδύνατον να μην επηρεαστούμε»

Μαζμανίδης: «Αδύνατον να μην επηρεαστούμε»

Αποφάσισε φέτος να κάνει το δρομολόγιο Καματερό… Αγία Βαρβάρα ακολουθώντας τον προπονητή, Νίκου Κουνάδη.

Ο λόγος για τον χαρισματικό μέσο, Χριστόφορο Μαζμανίδη, ο οποίος τη φετινή σεζόν αγωνίζεται για λογαριασμό της ΑΠΕ Αγίας Ελεούσας.

Ο ικανότατος άσος αν και έχει αντιμετωπίσει κάποιους τραυματισμούς, σε όσα ματς έχει αγωνιστεί τα έχει πάει εξαιρετικά, με τον ίδιο να δείχνει δικαιωμένος που επελεξε τον ιστορικό σύλλογο.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον Χριστόφορο Μαζμανίδη όπου αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του λέγοντας: «Βλέποντας κανείς τη βαθμολογία αυτή τη στιγμή θα έλεγε ότι η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας δεν θεωρείται και τόσο επιτυχημένη. Νομίζω όμως ότι αδικούμαστε λίγο με την 11η θέση, ίσως με λίγη τύχη να ήμασταν και λίγο ψηλότερα.

Είμαστε μια νέα ομάδα και σε πρόσωπα αλλά και σε μέσο όρο ηλικίας και χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση.

Έχουμε βγάλει ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα, πιστεύω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι και θα ανέβουμε βαθμολογικά».

Ερωτηθείς πως θα επηρεάσει την Αγία Ελεούσα η διακοπή, ο ικανότατος άσος πρόσθεσε: «Σίγουρα θα μας επηρεάσει η διακοπή κάθως θα μας πάει ένα μήνα πίσω. Προσπαθούμε ομως όσο μπορούμε με ατομικά προγράμματα και σε επικοινωνία με τους προπονητές και τους γυμναστές μας να διατηρηθούμε σε κάποιο επιθυμητό επίπεδο ετσι ώστε να είμαστε όσο το δυνατον πιο έτοιμοι στην επανέναρξη και για να αποφύγουμε όσο γίνεται τους τραυματισμούς που είναι και ο νούμερο ένα φόβος μετά από μια μεγάλη αποχή. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να πάνε όλα καλά και αυτή τη φορά να επιστρέψουμε στο γήπεδο. Σίγουρα μας λείπει το ποδόσφαιρο αλλά προέχει η δημόσια υγεία»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35