social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τσιώσης: Νωρίς να μιλήσουμε για πρωτιά

Τσιώσης: Νωρίς να μιλήσουμε για πρωτιά

Ο Δημήτρης Τσιώσης είναι για δεύτερο χρόνο κάτω από τα γκολπόστ του Α.Ο Περιστερίου.

Του Γιώργου Θεοδωράκη

Οι καλές εμφανίσεις του και οι διακρίσεις του , τον έχουν κάνει πλέον αναντικατάστατο , παρά το νεαρό της ηλικίας του για την θέση που αγωνίζεται. Εξ άλλου ήταν κάτι το αναμενόμενο, αφού η ποδοσφαιρική του ιστορία και οι ομάδες που έχει αγωνιστεί , δηλώνουν  ικανοποιημένες από την γενική παρουσία του.

Η σημερινή κατάσταση με την πανδημία και την αναβολή των αγώνων , τον έφεραν στην γενέτειρα του την Τρίπολη. Από την πρωτεύουσα του Μοριά , τοποθετήθηκε στις ερωτήσεις που του θέσαμε, για την ομάδα του, το πρωτάθλημα , τον εαυτό του και τον κορονοϊό!.

Τι μας δήλωσε:

 Πράγματι η ομάδα μας έχει κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα ως τώρα, είναι αήττητη και βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό, ανυπομονούμε για τη συνέχεια όποτε αυτή έρθει.

 Το χαρακτηριστικό του Α.Ο.  Περιστερίου είναι ότι η ομάδα αποτελείται από νεαρά παιδιά. Αυτό είναι και το πιο όμορφο πράγμα , διότι είμαστε μια παρέα εντός και εκτός γηπέδου. Αυτό αποτυπώνεται στον αγωνιστικό χώρο και στα αποτελέσματα.

 Η πορεία της ομάδας έως τώρα είναι πραγματικά πολύ καλή, καθώς πέρα από τα αποτελέσματα έχουμε παίξει και πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Αυτό είναι απόρροια της καθημερινής δουλειάς και της άψογης συνεργασίας μας με το τεχνικό τιμ. Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για την πρωτιά , καθώς δεν έχουμε παίξει τα θεωρητικά " ντέρμπι" του ομίλου μας. Εμείς απολαμβάνουμε τη στιγμή , θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε, αλλά είμαστε σε ένα πολύ δύσκολο όμιλο με πολύ καλές ομάδες και κάποια ξεκάθαρα φαβορί , τα οποία δείχνουν πολύ μεγάλη σταθερότητα.

118603818_354902249247187_3626039639207297124_o.jpg

Ο 2ος όμιλος της Α΄ Ε.Π.Σ.Α είναι ένας πολύ ισορροπημένος και δύσκολος όμιλος, καθώς βλέπουμε ότι όλες οι ομάδες είναι κοντά στη βαθμολογία. Υπάρχουν σαφώς κάποια ξεκάθαρα φαβορί, όπως ο Ηλυσιακός και η Αγία Παρασκευή,   αλλά και ο Χολαργός. Γενικά δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι και όλες οι ομάδας είναι ανταγωνιστικές.

Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι για 2η χρονιά στον Α.Ο. Περιστερίου, όπου μετά την περσινή εκπληκτική χρονιά, τα πηγαίνουμε ακόμα καλύτερα. Όσον αφορά εμένα, ο κύριος στόχος μου ένιαι να τα πηγαίνω όσο καλύτερα γίνεται και να βοηθώ την ομάδα μου να πετυχαίνει τους στόχους της.

 Όλο το τεχνικό τιμ κάνει εξαιρετική δουλειά και υπάρχει άψογη συνεργασία, ξεκινώντας πρώτα με τον κόουτς Παπαδάκη και τον βοηθό του τον κύριο Παλλίδη , οι όποιοι έχουν συμβάλλει τα μέγιστα στην βελτίωση της ομάδας. Επίσης, θα ήθελα να αναφερθώ και στον κύριο Δρογγίτη, τον προπονητή τερματοφυλάκων, ο όποιος με έχει βοηθήσει σημαντικά να βελτιωθώ και να καθιερωθώ στον Α.Ο. Περιστερίου.

 Όλοι οι ποδοσφαιριστές κάνουν όνειρα να αγωνιστούν σε ανώτερες κατηγορίες και πράγματι θα μου άρεσε να αγωνιστώ. Ωστόσο, κοιτάζω μόνο το παρόν , είμαι χαρούμενος στον Α.Ο. Περιστερίου και στόχος μου είναι να βοηθήσω ακόμα περισσότερο την ομάδα μου.

 Πραγματικά περνάμε μια πρωτοφανή κατάσταση, με μεγάλες δυσκολίες για κάθε τομέα της ζωής. Η πανδημία του κορονοϊού,   μας έχει ταλαιπωρήσει πάρα πολύ και στο χώρο του ποδοσφαίρου , αλλά η υγεία είναι το πιο σημαντικό αγαθό και πρέπει να προστατευτούμε. Βέβαια η επανεκκίνηση θα ναι πολύ δύσκολη για τα σωματεία, αλλά ευχή όλων είναι να βρεθούμε γρήγορα και πάλι στα γήπεδα.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35