social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κιρτζιαλίδης: Φτιαγμένο το Ηράκλειο για να πρωταγωνιστεί

Κιρτζιαλίδης: Φτιαγμένο το Ηράκλειο για να πρωταγωνιστεί

Το Ηράκλειο κατά πολλούς διαθέτει το πιο πλήρες ρόστερ στην κατηγορία έχοντας στη σύνθεση του παίκτες ευγνωσμένης αξίας.

Άλλωστε ο στόχος ήτα ξεκάθαρος και αφορούσε την επιστροφή του συλλόγου στην Γ' Εθνική κατηγορία.

Ένας από αυτόυς ποδοσφαιριστές που βρίσκονται τον τελευταίο 1,5 χρόνο στο ρόστερ των νερατζούρι είναι και ο Κώστας Κιρτζιαλίδης, μια μονάδα ικανή να διαλύσει οποιαδήποτε άμυνα όταν βρεθεί στην καλή της ημέρα.

Πέρυσι το Δεκέμβρη η ομάδα των βορείων προαστιων ανακοίνωσε την μεταγραφή του Κιρτζιαλίδη και ήδη από τις πρώτες κιόλας ημέρες φρόντισε ο ικανότατος άσος να αποδείξει ότι πρόκειται για μια σπουδαία μονάδα με πλούσιες αρετές.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από την Ερμή Ηρακλείου όπου άνηκε μέχρι το 2010, ενώ από το 2010-2018 αποτελούσε μέλος της ακαδημίας του Ολυμπιακού όντας επαγγελματίας την τελευταία χρονιά. Στη συνέχεια ακολούθησαν οι σεζόν στον Ασπρόπυργο, Κερατσίνι και πέρυσι το πρώτο εξάμηνο στον Αχαρναϊκό.

Με κύρια χαρακτηριστικά την ατομική ποιότητα και την άριστη τεχνική κατάρτιση, ο ικανότατος άσος μίλησε στο soccerlive.gr για τα όσα βιώνει καθημερινά στο Ηράκλειο και το φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε

-Πως κρίνεις την πορεία σας;

"Η πορεία μας σίγουρα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα που έχουμε στην μέχρι στιγμής. Αδικούμε πολύ τους εαυτους μας διότι είμαστε αρκετά ποιοτική ομάδα και πιστεύω ότι έχουμε δείξει πολύ καλό πρόσωπο σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια αλλά μερικά λάθη στα τελευταία λεπτά ορισμένων αγώνων μας έχουν στερήσει πολύτιμους βαθμούς που δικαιούμασταν".

-Σας βαραίνει το γεγονός ότι σε ένα τόσο δύσκολο όμιλο έχει τον τίτλο του φαβορί;

"Οχι δεν μας βαραίνει γιατί το Ηράκλειο είναι φτιαγμένο για να πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο και είμαστε έτοιμοι να το αποδείξουμε με τον χρόνο και εντός γηπέδου".

-Βλέπουμε ότι στα ματς που έχετε χάσει βαθμούς έχει συμβεί στα τελευταία λεπτά. Τι κάνετε λάθος;

"Νομίζω ότι η έλλειψη συγκέντρωσης έχει παίξει ρόλο όμως είμαστε διατεθειμένοι να δουλέψουμε, παίκτες και τεχνικό επιτελείο για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος".
Ένα σχόλιο για τη διοίκηση Μπελίτσου;

"Η συνεργασία μας με τον πρόεδρο και με όλη την διοίκηση είναι άψογη. Είναι κοντά μας σε ότι χρειαστούμε κάθε ώρα και στιγμή και μας βοηθάει παρά πολύ ψυχολογικά εντός και εκτός γηπέδου"

-Τι μήνυμα στέλνεις στον κόσμο της ομάδας; 

"Το μήνυμα που στέλνω και στέλνουμε όλη η ομάδα στον κόσμο μας είναι ότι θα παλέψουμε μέχρι τέλους με ότι ψυχικά αποθέματα έχουμε για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα που είναι και ο πρωταρχικός μας στόχος από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου για να ανταποδώσουμε την στήριξη που έχουμε λάβει από την πρώτη στιγμή που επιστρέψαμε στο σπίτι μας,τους το χρωστάμε".

-Τι φιλοδοξίες έχεις;

Όσο αναφορά τους στόχους μου θέλω να συνεχίσω να σκοράρω,να έχω καλη απόδοση και να συμβάλω τα μέγιστα για να βρεθεί η ομάδα στην κορυφή και να κατακτήσει το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ εθνική".

 

 

 

 

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35