social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Λαγανάς: Εκεί που αρχίσαμε... να δένουμε, ήρθε η διακοπή

Λαγανάς: Εκεί που αρχίσαμε... να δένουμε, ήρθε η διακοπή

Ο Μπάμπης Λαγανάς μετακινήθηκε φέτος από τον ΑΟΝ Αργυρούπολης στα Μελίσσια και ο ιδιος έχει συμβάλει μέχρι στιγμής στην πορεία της ομάδας.

Αποτελώντας προσωπική επιλογή του προπονητή, Δημήτρη Μπουγά, ο ικανότατος άσος γύρισε σελίδα στην καριέρα του και μας διηγείτε πως είναι το κλίμα και γενικότερα οι πρώτοι μήνες στη νέα του ομάδα, τα Μελίσσια.
Αναλυτικά

"Η πορεία της ομάδας μας μέχρι στιγμής κρίνεται ικανοποιητική. O προπονητής μας και γενικά όσοι είναι γύρω από τον σύλλογο κάνουν εξαιρετική δουλειά και αγαπάνε την ομάδα. Τα Μελίσσια έχουν ως στόχο την γρήγορη παραμονή και από εκεί ότι καλύτερο προκύψει καλοδεχούμενο. Έχουμε ένα πάρα πολύ καλό σύνολο ως ομάδα και προσπαθούμε να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο. Δυστυχως όταν η ομάδα ξεκίνησε να βρίσκει ρυθμό και να λύνονται τα πόδια μετά την προετοιμασία ήρθε η διακοπή. Όμως η δημόσια υγεία έχει προτεραιότητα και εμείς πρέπει να υπακουσουμε στις υποδείξεις των ειδικών. Απλα είναι κρίμα για το ερασιτεχνικό αθλητισμό καθώς τα σωματεία δέχονται οικονομικό πλήγμα και σε εμάς τους αθλητές δεν μας δίνεται η δυνατότητα της άθλησης. Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο και να τελειώσει γρήγορα αυτή η δοκιμασία που περνάμε".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35