social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αράχωβας: Προσπαθώ να δικαιώνω αυτούς που με εμπιστεύτηκαν

Αράχωβας: Προσπαθώ να δικαιώνω αυτούς που με εμπιστεύτηκαν

Χρειάστηκε να δουλέψει αρκετά για να πάρει φανέλα βασικού στην ομάδα της Διάνας Ηλιούπολης. Όντας δημιούργημα των ακαδημιών της ομάδας, ο Γιάννης Αράχωβας από μικρός είχε ένα στόχο: Να καθιερωθεί στην α' ομάδα και να κυνηγήσει το όνειρο του μέσα από τη δουλειά και τις καλές εμφανίσεις.


Φέτος έχει πάρει το... χρίσμα από τον προπονητή, Γιώργο Τσαμόπουλο, αφού από την 4η αγωνιστική και έπειτα έχει... αρπάξει την ευκαιρία που του έχει δοθεί από το τεχνικό επιτελείο.

Μετρώντας 6 συμμετοχές (2 στο κύπελλο και 4 στο πρωτάθλημα), ο 20χρονος πορτιέρο φαίνεται ότι κερδίζει έδαφος στη... μάχη που γίνεται κάθε εβδομάδα για τη θέση του άσου, μέσα από έναν υγιή ανταγωνισμό με τους συμπαίκτες του.

Το Αθλητικό Πνεύμα επικοινώνησε με τον Γιάννη Αραχώβα όπου μοιράστηκε στις σκέψεις του μαζί μας.

Πως κρίνεις την πορεία σας;

''Σίγουρα μας χαροποιεί όλους το γεγονός ότι είμαστε στην πρώτη θέση έστω και σε ισοβαθμία. Οπότε θα έλεγα ότι ήμασταν σε καλό δρόμο πριν την διακοπή. Παρ' όλα αυτά, έχουν περάσει μόνο επτά αγωνιστικές, πράγματα που σημαίνει πως θα ήταν λάθος να κρίνει κάποιος την πορεία της ομάδας τόσο νωρίς. Έχει πολύ δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα''.

Ένα σχόλιο για το γεγονός ότι είσαι πλέον βασικός...

''Ειμαι πολυ χαρούμενος γι αυτο καθως ήμουν αρκετά χρόνια στην ομαδα σαν "δεύτερος". Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό τοσο στις προπονήσεις οσο και στους αγώνες ωστε να βγαλω ασπροπρόσωπο τον κ. Τσαμοπουλο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει΄΄.

Η Διάνα έχει θέσει στόχο την άνοδο;

''Κοιτάμε καθε παιχνίδι ξεχωριστά και κυνηγάμε την νίκη σε συνδυασμό με όμορφο ποδόσφαιρο. Σίγουρα ολοι θέλουμε να έχουμε μια Διανα πρωταγωνιστρια''.

Η στάση που έχει τηρήσει η διοίκηση απέναντι σας, τι εντύπωση σου προκαλεί;

''Η διοίκηση ειναι κοντα μας απο την πρώτη ημερα της προετοιμασίας και ακομα και σ' αυτες τις δυσκολες μερες που περνάμε ολοι μας, μας στηρίζει σε οτι και αν χρειαστούμε και την ευχαριστούμε θερμά γι αυτό.''


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35