social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σκούμας: Μπορεί το πρωτάθλημα ο Χολαργός

Σκούμας: Μπορεί το πρωτάθλημα ο Χολαργός

Βρίσκεται στο ρόστερ μιας ομάδας που χαρακτηρίζεται "παραδοσιακή δύναμη" του Αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

Ο Χρήστος Σκούμας επέλεγε να μετακινηθεί φέτος στον Χολαργό έχοντας στόχο να παραμείνει σε πρωταγωνιστικό ρόλο για ακόμη μια χρονιά. Ο "κοντός" το έχει καταφέρει αφού συνδυάζει την ανοδική πορεία της ομάδας (2η θέση στον 2ο όμιλο) με την προσωπική του άνοδο σε επίπεδο επιτευγμάτων. Και για του λόγου το αληθές, ο Σκούμας μετράει μετά από επτά ματς ισάριθμα τέρματα δείγμα της εξαιρετικής ποιότητας που διαθέτει.

Έχοντας σκοράρει στα ντέρμπι με Σούρμενα, Αγία Παρασκευή και στα ματς με Απόλλωνα Χαλανδρίου, Παπάγο και Μελίσσια, ο ταχύτατος εξτρέμ βιώνει μια από τις καλύτερες φάσεις της καριέρας του.

Το Αθλητικό Πνεύμα επικοινώνησε με τον ικανότατο άσο όπου δεν δίστασε να μιλήσει για τη φετινή -κουτσουρεμένη- χρονιά.

Αναλυτικά

Πως κρινεις την μεχρι τωρα πορεια σας;
"Είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι καθώς προεχόμασταν από μια μεγάλη αποχή λόγω το κορονοιου και δε γνωρίζαμε σε τι κατάσταση θα βρισκόμασταν".

Πως αισθάνεσαι που είσαι πρώτος σκόρερ και εάν πιστεύεις οτι φέτος είναι η χρονιά σου;
"Οσον αφορά τον πρώτο σκόρερ είμαι χαρούμενος για αυτό μέχρι στιγμής. Σε αυτό έχουν συμβάλει σημαντικά και οι συμπαίκτες μου. Είναι πάρα πολύ νωρίς για να πω αν αυτή είναι η χρονιά μου. Υπάρχει πάλι και η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω κορονοιου. Οταν με το καλό επιστρέψουμε σε κανονικούς ρυθμού εύχομαι να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε. Και στο τέλος θα κάνουμε το λογαριασμό ατομικά και ομαδικά".

skoumas-panigiria.jpg

Γιατι επελεξες τον Χολαργο;

"Ήταν μια πολύ εύκολη απόφαση για εμένα ο Χολαργος. Είχαμε κοινούς στόχους, μου αρέσε η νοοτροπία της διοίκησης και έτσι απάντησα θετικά".

Μπορειτε να κατακτήσετε το πρωταθλημα;

"Τώρα για το πρωτάθλημα αν και εφόσον ξανάξεκινησει πιστεύω ότι μπορούμε να το διεκδικήσουμε. Βέβαια παίζει ρόλο και η κατάσταση στην οποία θα είμαστε μετά τη νέα διακοπή αλλά από τη μεριά μας θα κάνουμε τα πάντα για να τερματίσουμε στη 1η θεση".


Σχετικά άρθρα

Κωνσταντόπουλος: Πιστεύω ότι στο τέλος θα πάρουμε αυτό που μας αξίζει!

Επέστρεψε στις νίκες η Νέα Ιωνία, 1-0 την μαχητική Αγία Ελεούσα

Διαζύγιο Κωνσταντόπουλου με την ΑΕ Ελευθερούπολης

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35