social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ηλιόπουλος: «Ομάδα με παρόν και μέλλον η Ανθούπολη»

Ηλιόπουλος: «Ομάδα με παρόν και μέλλον η Ανθούπολη»

Ένας από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ της Ανθούπολης είναι ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος.

Έχοντας τις εμπειρίες από τα εθνικά πρωταθλήματα, ο "Ήλι" μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που κάνουν οι νεοφώτιστοι στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ έχοντας βάλει τα δικά του στοιχεία που σίγουρα είναι πολύ σημαντικά σε μια ομάδα. Ασφαλώς αναφερόμαστε στην εμπειρία και στην ποιότητα που έχει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής ο οποίος δείχνει να περνάει εξαιρετικά στο σύλλογο των δυτικών προαστίων.
Το soccerlive επικοινώνησε με τον έμπειρο επιθετικό ο οποίος έσπευσε να σχολιάσει την προσπάθεια που κάνει η ομάδα του υπογραμμίζοντας: "Η πορεία της Ανθούπολης μέχρι στιγμής είναι ικανοποιητική για τους στόχους που έχουν τεθεί εξ αρχής και για τη δυναμική της ομάδας. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας σε ορισμένα παιχνίδια που θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη συγκομιδή. Πιστεύω ότι θα επιστρέψουμε πολύ καλύτεροι μετά τη διακοπή γιατί αντιμετωπίζουμε πολλούς τραυματισμούς σε βασικούς παίχτες της ομάδας. Η Α' ΕΠΣΑ είναι μια κατηγορία με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα επίπεδα των τοπικών πρωταθλημάτων. Όλες οι ομάδες είναι πολύ ανταγωνιστικες με ελάχιστες εξαιρέσεις και έχουν ποδοσφαιριστές που έχουν επαγγελματικές παραστάσεις στο παρελθόν αλλά και πολλούς νεαρούς που είναι σίγουρο πως θα αποκτήσουν στο μέλλον τις συγκεκριμένες εμπειρίες. Όσο αφορά τη δική μου ομάδα, την Ανθούπολη έχω να δηλώσω ότι έχουμε εξαιρετικούς νεαρούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν να σταθούν σε επαγγελματικές κατηγορίες, ακόμα και στη super league, και είναι τυχεροί που έχουν προπονητές που μπορούν να τους βοηθήσουν να εξελιχθούν και να πετύχουν πράγματα στο χώρο του ποδοσφαίρου".

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Εθνικού Πειραιά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο κομμάτι που έχει μπει στη ζωή μας τους τελευταίους 9 μήνες και αυτό λέγεται κορωνοϊός λέγοντας: "Ελπίζουμε να καθαρίσει γρήγορα το σκηνικό με τη πανδημία και να επιστρέψουμε όλοι δυνατοί στο γήπεδο γιατί ο αθλητισμός είναι υγεία και δεν πρέπει να αναστέλλεται για κανέναν λόγο."


Σχετικά άρθρα

Βελλιανίτης: Ο Άρης Πετρούπολης έχει τις προϋποθέσεις για να... κυνηγήσει τις υψηλές θέσεις

Γ' Εθνική-3ος όμιλος: Οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής

Μαντζούνης: Λίγα λάθη για να φύγουμε από το Καματερό με νίκη

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35