social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αναστασίου: «Προπονητής, διοίκηση και η δουλειά στο γήπεδο τα... όπλα μας»

Αναστασίου: «Προπονητής, διοίκηση και η δουλειά στο γήπεδο τα... όπλα μας»

Συμπεριλαμβάνεται στους καλύτερους μέσους που αγωνίζονται τα τελευταία χρόνια στο τοπικό πρωτάθλημα.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Αναστασίου ο οποίος δείχνει ότι όσο περνούν τα χρόνια ωριμάζει περισσότερο ποδοσφαιρικά έχοντας την ποιότητα που απαιτεί η κατηγορία.

Φέτος, ο 30χρονος μέσος μετακινήθηκε στην Θύελλα Αγίου από την Διάνα Ηλιούπολης μετρώντας σε 6 συμμετοχές και 1 γκολ.

Ο ίδιος μίλησε στο Αθλητικό Πνεύμα για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα με τον covid και για πολλά άλλα ζητήματα.

Αναλυτικά

Πως κρίνεις την μέχρι τώρα πορεία της Θύελλας Αγίου Δημητρίου;

"Η πορεία της Θύελλας μέχρι τώρα με βάση τα δεδομένα της ομάδας (γήπεδο,προπονησεις) καθώς και το γεγονός ότι οι περισσότεροι παιχτες ειμαστε καινούργιοι χαρακτηρίζεται άκρως ενθαρρυντική βάση αποτελεσμάτων και εικόνας. Βρισκόμαστε στην 5η θέση της βαθμολογιας έχοντας κερδίσει ομάδες με πολύ μεγαλύτερα μπατζετ από εμάς. Έχουμε έναν πολύ καλό και έμπειρο προπονητή που βοηθάει στις απαιτήσεις κάθε παιχνίδιου καθώς και μια διοίκηση που προσπαθεί για εμάς !"

Που μπορείτε να φτάσετε;

"Για να είμαστε ρεαλιστές στόχος της ομάδας μας ήταν και είναι η γρήγορη παραμονή στην κατηγορία. Απο εκεί και πέρα το καλό ποδόσφαιρο και η συμμετοχή των νέων παιδιών στο πρωτάθλημα είναι κάτι το οποίο που επιθυμεί ο προπονητής μας κ. Ματζουνης".

Σε περίπτωση που τα επιδημιολογικά δεδομένα πέσουν, θα μπορούμε να ξεκινήσουμε;
"Προσωπικά δεν μπορώ να γνωρίζω τι θα γίνει την φετινή χρόνια μιας και όλα είναι αβέβαια λόγο της πανδημίας αλλά να πω πως προσωπικά θα προτιμούσα να τελείωνε όλο αυτό για να ξεκινήσουμε. Εφόσον μπήκαμε σε δεύτερη καραντίνα ας γίνει αυτήν την φορά με το σωστό τρόπο".

Ποιο ειναι το φαβορί του 1ου ομιλου;

"Φαβορί βάση εικόνας μέχρι τώρα σίγουρα αποτελεί η Διάνα και ο Πανερυθραϊκός. Αγωνίστηκα και με τις δυο ομάδες στα μεταξύ μας παιχνίδια. Η Διάνα στην οποία και αγωνιζόμουν κάνει τα τελευταία 2 χρόνια πορείες πρωταθλητισμόυ και έχει όλα τα εφόδια να πρωταγωνιστήσει και φέτος. Παρ' όλα αυτά, μεγάλη εντύπωση μου έκανε η πορεία της Ερυθραίας. Πραγματική ομαδα! Από εκεί και πέρα είναι νωρίς για κάτι περισσότερο καθώς είμαστε μόλις στην 7 αγωνιστική. Αττάλος και Ηράκλειο είναι ομάδες που θα ανέβουν βαθμολογικά".

Τι φιλοδοξιες εχεις;

"Προσωπικά θέλω να βοηθάω την ομάδα μου να πετυχαίνει τους στόχους της καθώς και να εξελίσσομαι σαν άνθρωπος και έπειτα σαν ποδοσφαιριστής. Τέλος θα ήθελα να πω όσο σκληρό και αν είναι την λέξη ντροπή στους φορείς του δήμου καθώς η φυσική μας έδρα (Γήπεδο Αγίου Δημητρίου) εδώ και 2,5 χρόνια είναι ένα "χωράφι". Τα αθλητικά σωματεία , τα παιδιά ,οι κάτοικοι και πολλοί άλλοι έχουν ανάγκη αυτό το γήπεδο".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35