social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δεν σταματάει η δουλειά στο Παλαιό Φάληρο

Δεν σταματάει η δουλειά στο Παλαιό Φάληρο

Στο Παλαιό Φάληρο τα τελευταία χρόνια η διοίκηση της ομάδας κάνει ό,τι μπορεί για να βελτιώνεται συνεχώς προκειμένου ο σύλλογος να εκσυγχρονίζεται και να βαδίζει σε ευρωπαϊκά πρότυπα.

Απόδειξη αποτελεί η εξαίρετη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες, όπου ο αριθμός των αθλητών αυξάνεται συνεχώς, και αυτό δείχνει την υγεία που αποπνέει ο σύλλογος.

Άλλωστε, μιλάμε για το πιο ιστορικό σωματείο της περιοχής που έχει κερδίσει τον σεβασμό και την εκτίμηση όλου του ποδοσφαιρικού κοινού της Αθήνας. 

Έχοντας διπλωματούχους προπονητές στα τμήματα υποδομών, και με άμεσο πλάνο στα επόμενα χρόνια η α' ομάδα να στελεχώνεται από αμιγώς γηγενείς ποδοσφαιριστές, το Παλαιό Φάληρο δεν σταματάει τη δουλειά ακόμη και τώρα που διανύουμε το 2ο lockdown. 

Συγκεκριμένα, κάθε εβδομάδα πραγματοποιούνται τηλεδιασκέψεις μεταξύ της διοίκησης αλλά και μεταξύ των μελών της ακαδημίας προκειμένου ο σύλλογος να μην παραμένει ανενεργός, αλλά να εξελίσσεται.

Μάλιστα, στις διαδικασίες συμμετέχουν και αθλητές της ακαδημίας όπου γυμνάζονται βάσει των προγραμμάτων που τους δίνουν οι προπονητές δίνοντας το καλό παράδειγμα.

Όλα αυτά σε δύσκολες εποχές που κάνουν τους ανθρώπους της ομάδας να πεισμώνουν ακόμη περισσότερο, για την αγάπη τους, τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Δείτε τα δελτία τύπου της ομάδας


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35