social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Ηλυσιακός δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο

Ο Ηλυσιακός δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο

Μια ομάδα δεν αρκεί μονάχα να κερδίζει και να φέρνει θετικά αποτελέσματα, αλλά και να παράγει έργο στην κοινωνία και να στέκεται δίπλα στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Έτσι ο Ηλυσιακός αποδεικνύει για ακόμη μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο αφού προτρέπει τους φιλάθλους του συλλόγου να συγκεντρώσει τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης προκειμένου να διατεθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο.

Το κειμενο της ανακοίνωσης

Αγαπητοί φίλοι

Ο Ηλυσιακος Α.Ο. στο πλαίσιο των φιλανθρωπικών ενεργειών του, σας καλεί να προσφέρετε ότι μπορεί ο καθένας , ( τρόφιμα συσκευασμένα και άλλα είδη που διαθέτουν τα SUPER MARKET ) προκειμένου να τα διαθέσει στο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ του ΖΩΓΡΑΦΟΥ. Αυτά θα διατεθούν σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη κατά την διάρκεια των εορτών. Πιστεύουμε ότι η ενέργεια αυτή θα τύχη ουσιαστικής ανταπόκρισης γιατί ο Ηλυσιακος μέσω των εκατοντάδων αθλητριών και αθλητών που διαθέτει παραμένει στο καθημερινό ενδιαφέρον οικογενειών του Δήμου μας και της ευρύτερης περιοχής. Οι προσφορές σας θα γίνονται δεκτές στα γραφεία του Ομίλου Ξηρογιαννη 63-65 ( Πλατεία Τερζάκη ) Άνω Ιλίσια καθημερινά 10:00 12:00 και 18:00-20:00 μέχρι τις 23-12-2020.

ΟΙ ΕΦΟΡΟΙ : ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ – ΜΠΑΣΚΕΤ - ΒΟΛΕΥ - ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ - ΠΟΛΟ- ΠΥΓΜΑΧΙΑ - ΞΙΦΑΣΚΙΑ - ΧΑΝΤΜΠΟΛ.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35