social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θύελλα Αγίου Δημητρίου: Η οργάνωση και το πλάνο φέρνουν την επιτυχία

Θύελλα Αγίου Δημητρίου: Η οργάνωση και το πλάνο φέρνουν την επιτυχία

Η Θύελλα Αγίου Δημητρίου φέτος γνώριζε εξ αρχής τις δυσκολίες που θα της παρουσιάζονταν στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ. Παρ' όλα αυτά, η ομάδα των νοτίων προαστίων ύψωσε ανάστημα και έδειξε ότι με "οπλα" την ισχυρή της διοίκηση, τη συνεχή όρεξη για δουλειά και βελτίωση και την οργάνωση, μπορεί να πετύχει σπουδαία πράγματα.

Εξού και η βαθμολογική θέση που κατέχει στον 1ο όμιλο της Α 'ΕΠΣΑ μετά από επτά αγωνιστικές. Οι νερατζούρι βρίσκονται στην 5η θέση με 11 βαθμούς μαζί με το Ηράκλειο και τον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας, δείχνοντας με αυτό το τρόπο ότι η δουλειά που έγινε στην αρχή της προετοιμασίας από το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες δεν είναι τυχαία.

Με χαρακτηριστικό πρόβλημα το θέμα του γηπέδου, η Θύελλα σε πείσματα καιρών δείχνει ότι τα πηγαίνει εξαιρετικά και σίγουρα μεγάλο ρόλο στην ανοδική πορεία της ομάδας έχει παίξει ρόλο η διοίκηση του Τάσου Τσακόγιωργα.

Ο εμπειρος παράγοντας δείχνοντας όλα αυτά τα χρόνια την ανιδιοτελή αγάπη του για την ομάδα προσφέρει χωρίς καμία απολαβή, έχοντας στόχο η Θύελλα να ανεβαίνει επίπεδο.

Πλέον, οι νερατζούρι περιμένουν τις αποφάσεις της πολιτείας προκειμένου να κινηθούν ανάλογα, ενώ, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η Θύελλα κάνει τις κινήσεις που απαιτούνται για να μπει στο Μητρώο Αθλητικών Συλλόγων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Να σημειωθεί ότι απομένουν μοναχα μερικές λεπτομέρειες για να κλείσει το θέμα και τυπικά, δειχνοντας με αυτό το τρόπο οι άνθρωποι της ομάδας ότι κινούνται πάνω στα πρότυπα που απαιτεί το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. 

 


Σχετικά άρθρα

Φύτρος: «Δίκαια ο Χαραυγιακός στην κορυφή»

Σάββατο στις 15.00 με Ολυμπιακό Λιοσίων στο γήπεδο «ΧΑΡΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ»

Το οργισμένο μήνυμα των φίλων του Ηλυσιακού για το δυστύχημα στα Τέμπη

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35