social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αλαφούζος: Να επιστρέψουμε για να πετύχουμε το στόχο μας

Αλαφούζος: Να επιστρέψουμε για να πετύχουμε το στόχο μας

Στην Αγία Παρασκευή φέτος η ομάδα χτίστηκε για να πρωταγωνιστήσει.

Η είσοδος του Κώστα Αλαφούζου στην διοίκηση της Σάντα έδωσε τη δυνατότητα στο σύλλογο να θέτει στόχους πρωταθλητισμού, με την ομάδα των βορείων προαστίων να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του μαραθωνίου τις πρώτες επτά αγωνιστικές έχοντας αρκετά καλή εικόνα.

Ο γνωστός επιχειρηματίας γνώριζε ότι το εγχείρημα δεν θα ήταν εύκολο, παρ' όλα αυτά κατάφερε σε συνεννόηση με το τεχνικό επιτελείο να δημιουργήσουν ένα σύνολο το οποίο αποτελούνταν από τους εξαιρετικούς παίκτες με μεγάλη πορεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο όπως είναι οι Λεωνίδας Παναγόπουλος και Δημήτρης Σιαλμάς αλλά και πολλοί άλλοι.

Η διακοπή σίγουρα δεν ωφελεί τη Σάντα, με τη θέση της ομάδας να είναι κοινή με των υπόλοιπων ομάδων, δηλαδή να επιστρέψουμε άμεσα στην αγωνιστική δράση εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες. 

Μάλιστα, σε επικοινωνία που είχαμε με τον βασικό χρηματοδοτη του συλλόγου, Κώστα Αλαφούζο μας τόνισε τα εξής: "Κάνουμε υπομονή ελπίζοντας να επιστρέψουμε. Νομίζω ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή και θα επιστρέψουμε στο γήπεδο. Έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα με υψηλούς στόχους, πιστεύουμε στις δυνατότητες της και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψει η Αγία Παρασκευή στις εθνικές κατηγορίες".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35