social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κρητικός: Η πολιτεία έχει γυρίσει την πλάτη στον ερασιτεχνικό αθλητισμό

Κρητικός: Η πολιτεία έχει γυρίσει την πλάτη στον ερασιτεχνικό αθλητισμό

Παρότι ανακοινώθηκε στις αρχές του καλοκαιριού από το Χαϊδάρι, εν τέλει ο Βασίλης Κρητικός έκλεισε στους Αγίους Αναργύρους πραγματοποιώντας πρωταθλητισμό με τη φανέλα της Ένωσης στον 3ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ.

Ο ικανότατος αμυντικός μέσος που μπορεί να καλύψει θέση και ως στόπερ μετά το πέρασμα που είχε τα τελευταία χρόνια από ομάδες της Ρόδου αποφάσισε να γυρίσει στην πρωτεύουσα επιλέγοντας τους Αγίους καθώ πείσθηκε από το πλάνο που του παρουσίασαν οι υπεύθυνοι της ομάδας.

Ο ίδιος αναφερόμενος στο soccerlive.gr για τα όσα έχει καταφέρει η ομάδα τις πρώτες επτά αγωνιστικές όπου βρίσκεται στην 4η θέση με 13 βαθμούς μαζί με Αθηναϊκό και Καματερό τόνισε: "Για τα τωρινά δεδομένα του πρωταθλήματος η πορεία μας δεν θα ήταν αυτή που θέλαμε. Η ομάδα έχει βάλει ψηλά τον πήχη και αυτό αρμόζει να κάνει μία ομάδα όπως είναι άγιοι Ανάργυροι. Μας έχουν αφήσει πικρία κάποια αποτελέσματα στα οποία έπρεπε να τα είχαμε πάρει, ενώ ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο άλλα δεν σταθήκαμε τυχεροί".

Για τα στοιχεία που θα πρέπει να έχει η Ένωση για να κόψει πρώτη το νήμα, ο Κρητικός υπογράμμισε: "Στο ποδόσφαιρο έκτος από καλή ομάδα και κάλους ποδοσφαιριστές όπως έχουμε εμείς χρειάζεσαι και τύχη.
Αν συνεχιστεί το πρωτάθλημα για να κόψουμε πρώτοι το νήμα θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να δώσουμε το κάτι παραπάνω από ότι έχουμε δώσει μέχρι τώρα και να τελειώνουμε τα παιχνίδια νωρίς. Μπορούμε να το κάνουμε γιατί έχουμε πολύ κάλους ποδοσφαιριστές άλλα και οι μικροί που παίζουν είναι πολύ κάλοι και ποιοτικοί και έχουν το μέλλον μπροστά τους και για παραπάνω κατηγορίες".

Για την προσπάθεια της διοίκησης, ο Βασίλης Κρητικός πρόσθεσε: "Η διοίκηση Δαχτυλίδη είναι παράδειγμα προς μίμηση για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Κάνει τα πάντα για την ομάδα και είναι δίπλα σε αυτή. Μακάρι αυτούς τους ανθρώπους που αγαπάνε το ποδόσφαιρο και κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό χωρίς κανένα κέρδος πάρα μονό από προσωπικό τους χρόνο και χρήμα να τους κρατήσουμε μέσα χώρο και να τους στηρίξουμε".

Ερωτηθείς εάν πιστεύει ότι πρέπει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής δήλωσε: "Για το αν συνεχιστεί το πρωτάθλημα βλέπουμε ότι η πολιτεία δεν ενδιαφέρεται για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και παίζει με την προσπάθεια και τον κόπο πολλών ανθρώπων πουν κάνουν αυτό που αγαπάνε οπότε κρατάμε μικρο καλάθι για τη συνεχεία. Όσο για το πως θα γίνει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα δεν είμαι εγώ αυτός που θα πει πως θα γίνει αυτό άλλα οι ειδικοί. Μέσα σε αυτές τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζούμε ελπίζω να βγούμε πιο δυνατοί και να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο καλά Χριστούγεννα και καλή πρωτοχρονιά με υγεία πάνω απ' όλα ."


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35