social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κουρίνος: «Λειτουργεί όπως μια ομάδα επαγγελματική η Αγία Παρασκευή»

Κουρίνος: «Λειτουργεί όπως μια ομάδα επαγγελματική η Αγία Παρασκευή»

Ο Αντώνης Κουρίνος μυήθηκε στα μυστικά του ποδοσφαίρου στον πανέμορφο Άγιο Νικόλαο της Κρήτης, έχοντας αξιοπρόσεκτη παρουσία ακόμη και την περίοδο που μετακινήθηκε στα αναπτυξιακά τμήματα του ΟΦΗ. 

Πρόκειται ασφαλώς για ποδοσφαιριστή ο οποίος τους τελευταίους μήνες ανήκει στο δυναμικό της Αγίας Παρασκευής, καλύπτοντας με τον πλέον ιδανικό τρόπο τη θέση του ακραίου μπακ, βγάζοντας ασπροπρόσωπο τον προπονητή Σήφη Βενάκη, που του έδωσε τη δυνατότητα να πάρει φανέλα βασικού σε μια από τις ιστορικότερες ομάδες της ΕΠΣΑ.

Ο ίδιος παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας όπου αναφέρθηκε στην πορεία που έχει πραγματοποιήσει η Σάντα μέχρι τώρα λέγοντας: 

"Για την πορεία έχω να πω πως αν και ξεκινήσαμε με κακό πρόσημο την χρονιά στην συνεχεία η ομάδα βρήκε τα πατήματα της και παίζοντας κάλο ποδόσφαιρο. Ήρθαν τα νικηφόρα αποτελέσματα και η συνεχής βελτίωση της ομάδας".

Αναφερόμενος στις φιλοδοξίες του συλλόγου, ο άσος από τη Μεγαλόνησο δήλωσε:'

"Οι φιλοδοξίες της ομάδας είναι να πρωταγωνιστεί και να καταφέρει να ανέβει κατηγορία κάτι που αποτελεί ξεκάθαρο στόχο".

kourinos-antonis.jpg

Στη συνέχεια σχολίασε τις συνθήκες εργασίας που παρέχει η Αγία Παρασκευή σε έναν ποδοσφαιριστή προσθέτοντας:

"Τις συνθήκες που παρέχει η ομάδα σε ένα ποδοσφαιριστή είναι σπάνιες για τα δεδομένα του τοπικού. Οι άνθρωποι της ομάδας είναι κοντά στους ποδοσφαιριστές οπότε αυτό χρειαστεί".

Ερωτηθείς εάν κατά την κρίση του, οι ομάδες πρέπει να επιστρέψουν στις προπονήσεις, ο Αντώνης Κουρίνος πρόσθεσε:

"Σίγουρα πρέπει να επιστρέψουμε όσο το δυνατον γρηγορότερα γίνεται με ασφάλεια για να κάνουμε όλοι μας αυτό που αγαπάμε .


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35