social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βαγγέλης Γούτης: «Για να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα, πρέπει να υπάρχουν προϋποθέσεις»

Βαγγέλης Γούτης: «Για να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα, πρέπει να υπάρχουν προϋποθέσεις»

Στις 18/10 ο Μπάμπης Κατσάνος παραιτούνταν από την τεχνική ηγεσία του Αστέρα Ζωγράφου, με τον μέχρι πρότινος τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Βαγγέλη Γούτη να αναλαμβάνει χρέη υπηρεσιακού προπονητή.

Ο ικανότατος προπονητής διαθέτοντας την πείρα από την θητεία που είχε σε ομάδες ανώτερων κατηγοριών μπόρεσε άμεσα να περάσει τη δική του φιλοσοφία του σύλλογο, κάνοντας ιδανικό ντεμπούτο την 6η αγωνιστική καθώς οι "κυανέρυθροι" απέσπασαν ισοπαλία από την Λυκόβρυση.

Στο ματς της 7ης αγωνιστικής με τον Άτταλο που ήταν και το τελευταίο, καθώς στη συνέχεια διακόπηκε το πρωτάθλημα λόγω της πανδημίας, ο Αστέρας Ζωγράφου έδειξε και πάλι ανταγωνιστικό πρόσωπο γνωρίζοντας την ήττα στα τελευταία λεπτά.

Όλα αυτά δείχνουν ότι η προσπάθεια που γίνεται από τον κ. Γούτη και τους συνεργάτες του είναι αξιοθαύμαστη. 

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον Βαγγέλη Γούτη ο οποίος αναφέρθηκε στην ενδεχόμενη επιστροφή λέγοντας:

"Για να ξεκινήσουμε πρέπει να υπάρχουν προϋποθέσεις και οι προϋποθέσεις ξεκινούν από το θέμα Υγείας. Δηλαδή τι κρούσματα υπάρχουν και πόσο προσιτό είναι το εμβόλιο. Υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που φοβούνται να το κάνουν. Είναι μια κατάσταση που δεν μπορούμε να πάρουμε μια απόφαση. Εμάς το πάθος και ο πόθος είναι να ξεκινήσει το ποδόσφαιρο. Τα μηνύματα που λαμβάνω προσωπικά δεν είναι καλά. Από τη στιγμή που δεν ξεκινούν τα πρωταθλήματα των ανώτερων κατηγοριών που έχουν τις προϋποθέσεις τα πράγματα είναι δύσκολα'

Για την ενδεχόμενη επιστροφή των ομάδων στη δράση, ο έμπειρος κόουτς δήλωσε

"Κατ' αρχήν θα πρέπει να έχουμε ένα περιθώριο για να μπορέσουμε να προετοιμαστούμε. Αυτό το περιθώριο εφόσον το έχουμε θα πάμε ακόμη καλύτερα. Άλλωστε στα πρώτα ματς δεν υπήρχαν τα δελτία των ποδοσφαιριστών που είχαμε στα τελευταία παιχνίδια και αυτό δυσκόλευε την αποστολή μας. Από την άλλη πλευρά, σπουδαίο ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι ανέβασαν την απόδοση τους ποδοσφαιριστές που ήδη αγωνιζόντουσαν. Εκτιμώ ότι εφόσον είμαστε όλοι μαζί και καλά στην υγεία μας, είναι σίγουρο ότι θα πάμε ακόμη καλύτερα. Αυτό είναι δεδομένο διότι το δείξαμε στα τελευταία ματς.

 Για την ομάδα που του έχει προξενήσει ιδιαίτερη εντύπωση, ο Βαγγέλη Γούτης υποστήριξε:

"Θα μπορούσα να πω ότι ο Πανερυθραϊκός ψάχνοντας λίγο και το ρόστερ αλλά και τη δουλειά που γίνεται, βλέπω ότι είναι πραγματικά μια εντυπωσιακή ομάδα αλλά αυτό είναι προσωπική μου άποψη. Εκτιμώ ότι από πίσω είναι με πιο πλούσιο ρόστερ είναι ο Άτταλος ο οποίος δεν πήγε και τόσο καλά όσο τον περίμεναν αλλά και το Ηράκλειο το οποίο επειδή το έχω παρακολουθήσει διαθέτει αξιόλογο ρόστερ. Υπάρχουν και άλλες ομάδες όπως η Διάνα που έχει κάνει καλή πορεία καθώς και άλλα σύνολα, αλλά αν συγκρίνουμε τα ρόστερ έχει μεγαλύτερη επιτυχία η πορεία του Πανερυθραϊκού''.

Στον επίλογο του, ο τεχνικός του Αστέρα Ζωγράφου έστειλε τη δική του ευχή λέγοντας:

"Εύχομαι να έχει υγεία όλος ο κόσμος. Το 2021 να είναι μια χρονιά χωρίς προβλήματα γενικά και ειδικά με αυτό τον ιό που μας βρήκε. Και βέβαια εμείς που είμαστε άνθρωποι του ποδοσφαίρου, να ξεπεράσουμε γρήγορα αυτό που συμβαίνει και να επιστρέψουμε στους αγωνιστικούς χώρους''.


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35