social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κορλιές στη Μεταμόρφωση

Κορλιές στη Μεταμόρφωση

Το Δ.Σ της Α.Ε.Μεταμόρφωσης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Δημήτρη Κορλιέ.
Σε μια ακόμα μεταγραφική "βόμβα" προχώρησε η ομάδα μας, καθώς μετά από προσεκτικές και συντονισμένες κινήσεις του Δ.Σ και του προπονητή Γιώργου Λιάπη, κατέληξε σε συμφωνία με τον ιδιαίτερα ταλαντούχο αμυντικό Δημήτρη Κορλιέ.

 

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής προέρχεται από τον ιστορικό Εθνικό Πειραιά με τον οποίο αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Κατηγορίας ενώ για να καταλήξει σε συμφωνία με την ομάδα μας απέρριψε προτάσεις από ομάδες της Γ' Εθνικής και της Α' Κατηγορίας ΕΠΣΑ.
Από το 2014, όταν και έκανε το ντεμπούτο του σε ηλικία μόλις 15 ετών, μέχρι και τις αρχές του 2021 αγωνιζόταν στον γειτονικό Άτταλο Φιλαδέλφειας όπου ενδεικτικά πραγματοποίησε πάνω από 120 συμμετοχές.
Με την κίνηση αυτή το Δ.Σ της Α.Ε.Μ δείχνει ότι δεν αστειεύεται κάνοντας ακόμα μια υπέρβαση, υλοποιώντας 100% τον μεταγραφικό σχεδιασμό που είχε σχεδιαστεί με μοναδικό και ξεκάθαρο στόχο η μεγαλύτερη και ιστορικότερη ομάδα της πόλης να πρωταγωνιστήσει την επόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας ΕΠΣΑ.
Δημήτρη σε καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια της Α.Ε.Μ!
Σου ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες!!
ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ
ΜΟΝΟ ΑΕ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35