social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ζαμπαράς: Καλύτερη λύση η αναδιάρθρωση

Ζαμπαράς: Καλύτερη λύση η αναδιάρθρωση

Την δική του τοποθέτηση έκανε ο Τεχνικός διευθυντής του Άγιου Δημήτριου Σπύρος Ζαμπαράς στο θέμα που βιώνει η χώρα μας αλλά και το ποδόσφαιρο γενικότερα.

Αναλυτικά, τα οσα τόνισε

<<Κατ' αρχην Χρόνια Πολλά σε όλους. Εύχομαι να βγούμε όλοι υγιείς απο αυτήν την δοκιμασία. Πιστεύω πως θα αλλάξουν πολλά στην καθημερινότητα γενικότερα,πόσο μάλλον στο ποδόσφαιρο ιδιαίτερα το ερασιτεχνικό. Γνώμη μου είναι πως η καλύτερη λύση είναι το θέμα της αναδιάρθρωσης. Δεν μπορεί να συνεχιστεί έτσι το πρωτάθλημα μετά απο τόσο καιρό απραξίας. Μιλάμε για ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές. Με τι ψυχολογία και ποιός θα αναλάβει μια τέτοια ευθύνη; Βέβαια την τελική απόφαση την έχουν οι αρμόδιες ΕΠΣ και ΕΠΟ. Από την πλευρά μας ότι απόφαση και να παρθεί θα είμαστε έτοιμοι όπως έχουμε μάθει να διεκδικούμε τα πάντα στους αγωνιστικούς χώρους.

Να ανάφερθώ και στην οικογένεια του Αγιου Δημητρίου και να πώ πως εύχομαι να τα πούμε σύντομα απο κόντα και να βγούμε όλοι απο αυτή την δοκιμασία υγιείς που είναι και το πιό σημαντικό,όσο για τις ακαδημίες μας θα υπάρχει η σχετική ενημέρωση..>>


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35