social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αντωνίου: «Ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης δουλεύει σε υψηλό επίπεδο»

Αντωνίου: «Ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης δουλεύει σε υψηλό επίπεδο»

Ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης έχει πραγματοποιήσει μια εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ όντας στην 2η θέση πίσω από τον Ιπποκράτη.

 

Έχοντας ξεκινήσει ως ανεξάρτητη ακαδημία και έχοντας συνεργασία με το δίκτυο του Ατρόμητου Αθηνών, η ομάδα των βορείων προαστίων προσπαθεί για το καλύτερο κάθε Κυριακή έχοντας στο ρόστερ της γηγενείς ποδοσφαιριστές, με εξαίρεση ορισμένα πρόσωπα που ήρθαν το καλοκαίρι προκειμένου το ρόστερ να αποκτήσει μεγαλύτερο βάθος.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με ένα από τα ιδρυτικά στελέχη της ομάδας τον κ. Αντώνη Αντωνίου ο οποίος έκανε το δικό του σχόλιο για την πορεία του Ατρόμητου Μεταμόρφωσης.

«Το βασικό είναι ότι πέρυσι σε αυτό το... κουτσουρεμένο πρωτάθλημα ήμασταν έναν βαθμο πίσω από την 4η ομάδα που ανέβηκε και είχαμε το συγκεκριμένο σωματείο στην έδρα μας και παράλληλα τις πιθανότητες να διεκδικήσουμε την άνοδο. Πιθανόν να ανεβαίναμε αλλά δεν πειράζει. Φέτος ξεκινήσαμε με τις ίδιες προοπτικές έχοντας έναν προπονητή με πολλές παραστάσεις από το κορυφαίο επίπεδο της χώρας. Γνωρίζει τους ποδοσφαιριστές και έχει πλήρη ελευθερία. Άλλωστε είμαστε μια ομάδα που δεν απολύουμε ποτέ τους προπονητές. Δεν νομίζουμε ότι ο προπονητής είναι πάντα κύριος υπεύθυνος μιας αρνητικής κατάστασης. Ο κ. Βερούτης δουλεύει αρκετά, αφού έχουμε όλα τα εχέγγυα από θέμα παροχών. Ήμασταν ομάδα ακαδημιών πριν από 5 χρόνια και τα παιδιά που ξεκίνησαν τότε, επανδρώνουν αυτή τη στιγμή την α’ ομάδα. Γίνεται καλή διαχείριση χρημάτων και παικτών και όλο αυτό το διαχειριζόμαστε σωστά. Η ομάδα είναι οικογένεια και δουλεύει σε υψηλά επίπεδα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το γεγονός ότι αρκετά παιδιά που βρίσκονται στο ρόστερ μας τους ζήτησαν ομάδες ανώτερων κατηγοριών όμως θέλησαν να μείνουν εδώ. Ο Ρολάντο Σάνι αποτελεί το πιο τρανταχτό παράδειγμα για τον τρόπο δουλειάς του Ατρόμητου Μεταμόρφωσης, αφού από την ανεξάρτητη ακαδημία μας έκανε το βήμα αυτό και είναι επαγγελματίας στην ομάδα του Ατρόμητου Αθηνών. Το βασικό όμως είναι ότι αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο και αυτό είναι από ομολογίες των αντιπάλων μας. Από εκεί και πέρα, εμείς κοιτάζουμε παιχνίδι με παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Ευχόμαστε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες με τον κορωνοϊό όλοι μας και να επιστρέψουμε στα γήπεδα.»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35