social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αποστολόπουλος: Διαφορετική φιλοσοφία ο ΓΣ Καισαριανής απ' τις άλλες ομάδες

Αποστολόπουλος: Διαφορετική φιλοσοφία ο ΓΣ Καισαριανής απ' τις άλλες ομάδες

Αποτελεί για τον ΓΣ Καισαριανής ένα αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας του καθώς το συγκεκριμένο πρόσωπο έχει συνεισφέρει σημαντικά στο οργανωτικό κομμάτι αφού εκτός από τις σημαντικές υπηρεσίες που έχει προσφέρει σαν ποδοσφαιριστής αποτελεί και τη... ψυχή της ομάδας. 

Ο λόγος για τον Κώστα Αποστολόπουλο ο οποίος είναι η... ήρεμη δύναμη του συλλόγου και σίγουρα για αρκετούς ένα σημαντικό πρόσωπο.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον Κώστα Αποστολόπουλο ο οποίος έδωσε το δικό του στίγμα  για τα όσα συμβαίνουν γύρω από το ποδόσφαιρο.

Αρχικά αναφέρθηκε στην υπάρχουσα κατάσταση λέγοντας:

"Η κατάσταση είναι δύσκολη για όλους. Έχουμε βγει εκτός καθημερινότητας και ρυθμού. Οι προπονητές έχουν δώσει ένα προγραμμα ατομικής συντήρησης, το τηρούμε όσοι μπορούν βάση των δυνατοτήτων".

Για την προσπάθεια που κάνει η διοίκηση σχολίασε
"Είμαστε μια ομάδα που έχουμε διαφορετικό μοντέλο διοίκησης από τις άλλες. Έχουμε σαν βασικό χρηματοδότη τον πρόεδρο, Ακή Κικιδακη ο οποίος χρηματικά παίρνει κάποιες βοήθειες από τον αντιπρόεδρο κυριο Αλευρα και κάποιους χορηγούς από την πόλη της Καισαριανής, αλλά ουσιαστικά ο Κικιδακης είναι αυτός που στηρίζει οικονομικά την ομάδα. Παράλληλα περιλαμβάνονται κάποιοι παλιοί και νυν παίχτες της ομάδας μαζί με τον προπονητή που παίρνουν τις τελικές αποφάσεις για το ροστερ και τον γενικό αρχηγό τον κυριο Αλέξη που ουσιαστικά μαζί με τους αρχηγούς της ομάδας είναι ο σύνδεσμος ομάδας-διοίκησης." 
Στη συνέχεια σχολίασε το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του συλλόγου λέγοντας:
"Και αυτό το κομμάτι στην ομάδα είναι οικογενειακό και θεωρώ αν σπάσουν οι κρίκοι αυτής της αλυσίδας δεν θα είναι η ομάδα όπως τώρα. Εμείς σαν ομάδα θέλουμε συμπαίκτες και όχι εσωτερικούς αντιπάλους. Οποίος πήγε να δημιουργήσει πρόβλημα αποτέλεσε παρελθόν. Γενικά το επίπεδο θεωρώ πολύ καλό από θέμα παροχών για τα δεδομένα της εποχής".

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί πιθανή την επανέναρξη των πρωταθλημάτων ο ίδιος υπογράμμισε: 
"Σε αυτή τη φάση που είμαστε θεωρώ δύσκολο να ξαναρχίσουμε και ακόμα πιο δύσκολο να στηριχτούν οι ομάδες παρά αυτή την πενιχρή βοήθεια που πήραν από την ΓΓΑ.  Επίσης οι ποδοσφαιριστές στα ερασιτεχνικά δεν είναι ρομπότ, θα χρειαστούμε προετοιμασία και δεν ξέρω κατά ποσό εφικτό είναι να μπουν εμβόλιμες. Σε περίπτωση επανέναρξης των πρωταθλημάτων θεωρώ ότι είμαστε σε καλό επίπεδο έχοντας βγάλει ένα μεγάλο μέρος των ντέρμπι και ακολουθεί ένα πιο βατό πρόγραμμα που έχει και τα δυο τοπικα ντέρμπι με την πιο ιστορική ομάδα της πόλης τον Εθνικό Αστέρα και τον συγκάτοικο στο Πανιώνιο Καισαριανής".

Στον επίλογο του ο Κώστας Αποστολόπουλος έδωσε τη δική του ευχή λέγοντας:  "Κλείνοντας θέλω να δώσω μια ευχή. Να τελειώσει όλο αυτό που ζούμε γρήγορα και όταν επιστρέψουμε να μετρήσουμε παρουσίες και όχι απώλειες".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35