social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φιλίππου: Τα δεδομένα αλλάζουν καθημερινά και οι αποφάσεις είναι δύσκολες

Φιλίππου: Τα δεδομένα αλλάζουν καθημερινά και οι αποφάσεις είναι δύσκολες

Μόλις ένα ματς πρόλαβε να απολαύσει ο Δημήτρης Φιλίππου στον πάγκο της Αθηναϊδας καθώς το δεύτερο lockdown δεν του επέτρεψε να δείξει τις ικανότητες του, δεδομένου ότι είχε αναλάβει τα ηνία του συλλόγου στις 29 Οκτωβρίου.

Ακόμη και έτσι όμως, το ντεμπούτο του ήταν θετικό αφού η ομάδα επικράτησε του Άρη Χολαργού με 2-3.

Ο έμπειρος προπονητής, μετά από αρκετά χρόνια στον πάγκο της Κηπούπολης, βλέπει να συμβαίνει στη χώρα ένα γεγονος άνευ προηγουμένου και φυσικά αναφερόμαστε στην πανδημία covid-19 που έχει ως αποτέλεσμα να έχουν... παγώσει τα πάντα.

Ο κ. Φιλίππου έσπευσε να σχολιάσει το συγκεκριμένο γεγονός λέγοντας: "Νομίζω ότι και να πούμε πράγματα αυτή τη στιγμή ίσως διαψευστούμε καθώς τα δεδομένα από μέρα σε μέρα αλλάζουν. Έχουμε μπερδευτεί νομίζω όλοι μας από την υπάρχου κατάσταση. Σε άλλους τομείς οι κλειστοί χώροι λειτουργούν (σχολεία, Μέσα Μαζικής Μεταφοράς) και το γήπεδο που είναι ανοιχτός χώρος όχι. Νομίζω ότι για να είμαστε αισιοδοξοι πρέπει να ξεκινήσει άμεσα η αγωνιστική σεζόν και αναφέρομαι στο θέμα των προπονήσεων. Σε αντίθετη περίπτωση, νομίζω ότι τα πράγματα θα είναι οριακά και το πρόγραμμα δεν θα βγαίνει. Όσο και να θέλουμε να βρούμε λύση, νομίζω ότι δεν θα είναι εύκολο. Αυτοί που θα κληθούν να πάρουν σημαντικές αποφάσεις πρέπει να έχουν το σθένος να μιλήσουν στους ανθρώπους του αθλητισμού υπεύθυνα. Τώρα ό,τι και να πούμε εμείς είναι περιττό".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35