social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σκουμπουρδής: «Τάσσομαι υπέρ του ανοίγματος των αθλητικών δραστηριοτήτων»

Σκουμπουρδής: «Τάσσομαι υπέρ του ανοίγματος των αθλητικών δραστηριοτήτων»

Ο Αντώνης Σκουμπουρδής ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Τερψιθέας μεσούσης της περιόδου μετά την αποχώρηση του Θανάση Σταματόπουλου, έχοντας στόχο να διατηρήσει το σύλλογο σε ανταγωνιστικό επίπεδο.

Ο σύλλογος των βορείων προαστίων μετά από 7 ματς η ομάδα βρίσκεται στην 3η θέση με απολογισμο 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα.

Όλα αυτά ωστόσο έχουν δευτερεύουσα σημασία αφού ο κορωνοϊος είχε ως αποτέλεσμα την διακοπή των πρωταθλημάτων.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον κ. Σκουμπουρδή ο οποίος παρέθεσε το δικό του σχόλιο λέγοντας

«Περιμένουμε με αγωνία τις αποφάσεις των ειδικών.Η διακοπή μας έχει δημιουργήσει μεγάλο προβληματισμό και αβεβαιότητα για το πως θ κυλήσει το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.Αυτο που με ανησυχεί περισσότερο είναι η Ψυχολογία των ποδοσφαιριστών της αντρικής ομάδας και των παιδιών της Ακαδημίας μας.
Τάσσομαι υπέρ του ανοίγματος όλων των βαθμίδων του αθλητισμού αλλά και των πρωταθλημάτων (πάντα με την σύμφωνη γνώμη των ειδικών γιατί αυτό που προέχει είναι η υγεία όλων) γιατί μια παρατεταμένη διακοπή θα επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τα σωματεία αλλά και τους αθλητές.
Η έντονη φημολογία περί διακοπής πιστεύω ότι δεν οφελεί κανέναν, εγώ παραμένω αισιόδοξος και ευελπιστώ στην γρήγορη επιστροφή μας στα γήπεδα. Μια οριστική διακοπή θα είναι το τελειωτικό χτύπημα του αθλήματος που αγαπάμε όλοι μας».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35