social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γκυζιακός: Εμβολιάστηκε κατά του Covid-19 ο Σταύρος Δαναλάτος

Γκυζιακός: Εμβολιάστηκε κατά του Covid-19 ο Σταύρος Δαναλάτος

Την πρώτη δόση εμβολίου κατά της Covid-19, έλαβε ο διοικητικός παράγοντας του Γκυζιακού, Σταύρος Δαναλάτος στο Νοσοκομείο "Ερυθρός Σταυρός".

Ο γνωστός παράγοντας των "οράνιε" προχώρησε στον εμβολιασμό λόγω της θέσης που κατέχει όντας φυσιοθεραπευτής και όχι υπό προνομιακή μεταχείριση, αισθανόμενος μια χαρά. Μάλιστα ο κ. Δαναλάτος δημοσιοποίησε τον εμβολιασμό του για να «ενθαρρύνει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να εμβολιαστούν», καθώς οι αποκαλούμενοι αρνητές εμβολίων διαδίδουν αμφιβολίες στον πληθυσμό.

Μάλιστα, ο κ. Δαναλάτος σε επικοινωνία που είχαμε μας δήλωσε τα εξής: "Αισθάνομαι μια χαρά και προτρέπω όλο το κόσμο να εμβολιαστεί και να αποδεχτεί το εμβόλιο. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Δηλαδή εάν πιστεύουμε ότι το εμβόλιο έχει παρενέργειες, τι θα πρέπει να σκεφτούμε σε περίπτωση που νοσήσουμε από τον ιό;"

Παρακάτω ακολουθεί η ανάρτηση του κ. Δαναλάτου στην προσωπική του σελίδα στο facebook:

 Μόλις πραγματοποιήθηκε η πρώτη δόση στον ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ, εκανα το καθήκον μου απέναντι στην οικογένειά μου στους φίλους μου και στους ασθενείς μου.Ραντεβου στις 27/2/21 για τη 2η δόση.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35