social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βόμβα με Στάμο ο Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας

Βόμβα με Στάμο ο Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας

Ήταν δεδομένο ότι ο Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας δεν θα έμενε... ακούνητος στη μεταγραφική περίοδο και αυτό διότι βασικός στόχος αποτελεί η εξασφάλιση της ανόδου και η συμμετοχή της ομάδας μετά από αρκετά χρόνια στην Α' ΕΠΣΑ.

Ο Δημήτρης Κουλούρης είχε στα σκαριά ποιοτικούς ποδοσφαιριστές με τους οποίους είχε έρθει σε επαφή προκειμένου να τους εντάξει στο δυναμικό το συλλόγου και να αλλάξει το προφιλ της ομάδας ακόμη περισσότερο.

Ωστόσο, κατέληξε σε έναν ταλαντούχο μεσοεπιθετικό που τα προηγούμενα χρόνια ήταν ο ηγέτης του Άγιαξ Ταύρου.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός επιχειρηματίας έδωσε τα χέρια με τον Νίκο Στάμο που είπε το ναι μετά από ασφυκτική πίεση που δέχτηκε, και ενώ, είχε προτάσεις από συλλόγους της Α' ΕΠΣΑ που πρωταγωνιστούν.

Η παρουσία του Στάμου στο έμψυχο δυναμικό σίγουρα θα προσδώσει ποιότητα στο συγκρότημα του Παναγιώτη Καλαϊτζίδη αφού ο χαρισματικός επιτελικός μέσος έχει την εμπειρία ώστε να συνεισφέρει στην προσπάθεια της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα. Απόδειξη αποτελεί το βιογραφικό του βραχύσωμου άσου ο οποίος έχει περάσει από αρκετά σωματείο έχοντας μάλιστα αγωνιστεί κατά το παρελθόν για αρκετά χρόνια σε επαγγελματικό επίπεδο. Συγκεκριμένα, ο Τρικαλινός ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του στον Πανιώνιο την περίοδο που στον πάγκο της Νεοσμυρνιώτικης ομάδας βρισκόταν ο Έντβαλντ Λίνεν. Μάλιστα, ο Γερμανός τεχνικός εκτιμούσε ιδιαίτερα το Στάμο χωρίς ωστόσο να πάρει αρκετές συμμετοχές. Στη συνέχεια μεταγράφηκε στα Τρίκαλα ενώ στη συνέχει ακολούθησαν Καβάλα, Άγιος Δημήτριος, Νίκη Βόλου, Ναυπακτιακός Αστέρας, Πανναξιακός και Φωστήρας. Μάλιστα, με τα χρώματα του «Φονέα» ο Στάμος αναδείχθηκε πρωταθλητής στον 1ο όμιλο της Football League 2. Φέτος, το νέο απόκτημα του Άτταλου αγωνίστηκε στον Άγιαξ Ταύρου όπου αποδεσμεύτηκε προ ημερών.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35