social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κύμα ανανεώσεων στον ΓΣ Καισαριανής

Κύμα ανανεώσεων στον ΓΣ Καισαριανής

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΓΣ Καισαριανής μέσω της οποίας γνωστοποίησε τους ποδοσφαιριστές εκείνους που παραμένουν στο ρόστερ της ομάδας για τη νέα χρονιά.
Αναλυτικά

 Η ώρα των ανανεώσεων πριν την ανακοίνωση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων έφτασε.Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας , με την πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν την περσινή σεζόν με τα κιτρινόμαυρα. 

 
Τα κιτρινόμαυρα  θα φορούν και φέτος οι : Ντόναλντ Πλακάλι , Θανάσης Γεωργίου , Απόστολος Χατζηστεφάνου , Βασίλης Κοσμιδης δης , Φώτης Αϊβάζης , Αντώνης Οντατζης  , Κωστής Τσαρούχας , Γιώργος Οικονομόπουλος , Μαρίος Κοττι , Κώστας Αποστολοπουλος , Κώστας Κοκκοσουλης , Νίκος Καλαμαράς , Θοδωρής Χρυσανανστασης , Γιώργος Σανιανος , Σωκρατης Μαλλιδης , Χρήστος Γκοβολιας ,Νίκος Λεπτακης , Τέντι Χαλιλαι ,Χρήστος Πεμαι , Νίκος Χιώτης και ο Κώστας Κρασσας. 
Όλοι οι ποδοσφαιριστές βοήθησαν με την αγωνιστική τους παρουσία για το καλύτερο δυνατό την περσινή σεζον. Η διοίκηση και το προπονητικό τιμ κάνει το καλύτερο με ηρεμία και γνώση, ώστε να δημιουργηθεί το καλύτερο ροστερ για την επόμενη σεζόν στην Β Αθηνών και την επιστροφή της ομάδας δυναμικά στους αγωνιστικούς χώρους.

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35