social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμα soccerlive: Μένουν τα... βαριά χαρτιά στην Αθηναϊδα

Θέμα soccerlive: Μένουν τα... βαριά χαρτιά στην Αθηναϊδα

Πρωταρχικό μέλημα στην ομάδα της Αθηναΐδας μετά την παραμονή του τεχνικού επιτελείου ήταν φυσικά και η διατήρηση του περσινου κορμου.

Έτσι λοιπόν ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Μιχάλης Σπανός έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές βάση της λίστας που το έχει παραδοθεί από τον Δημήτρη Φιλίππου. Στο πλαίσιο αυτό οι πρώτες ανανεώσεις από το γεγονός καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας πριν από μερικές ώρες σημειώθηκε μπαράζ ανανεώσεων καθώς η ιστορική ομάδα αναμένεται να δώσει τα χέρια με έξι ποδοσφαιριστές που αποτέλεσαν πέρυσι τη ραχοκοκαλιά της Αθηναΐδας. 

Συγκεκριμένα, κάτοικοι Κυψέλης θα παραμείνουν τη νέα σεζόν οι -περσινοί- αρχηγοί της ομάδας Σπύρος Κανδαλέπας που είναι αμυντικός μέσος, ο μεσοεπιθετικός, Άρης Ντιντίφας καθώς και ο επιτελικόες χαφ, Γιάννης Καπέλης.

Κοινή πορεία πλεύσης αναμένεται να χαράξουν και ο πολύπειρος επιθετικός, Βασίλης Μαρτέκας, που προκαλεί... τρόμο στις αντίπαλες άμυνες, ο νεαρός επιθετικός, Κώστας Κορφιάτης και ο αμυντικός, Μάριος Καπέλης. 

Το μπλοκάκι καταλαβαίνετε του τεχνικού διευθυντή, Μιχάλη Σπανού έχει πάρει φωτιά από οι προσεχείς ημέρες θα είναι κρίσιμες αναφορικά με τις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών από τον περσινό κορμό. 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35