social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επανενώνονται τα αδέρφια Σαγματόπουλου στο Νεοπεντελικο

Επανενώνονται τα αδέρφια Σαγματόπουλου στο Νεοπεντελικο

Ανανέωσε τη συνεργασία του με το Νεοπεντελικο ο Στέλιος Σταματόπουλος που τα τελευταία χρόνια δείχνει ότι ωριμάζει ποδοσφαιρικά.

Παράλληλα στο σύλλογο των βορείων προαστίων επιστρέφει ο Γρηγόρης Σαγματοπουλος που μετά την πενταετή παρουσία του στην συμπρωτεύουσα Θεσσαλονίκη λόγω σπουδών επιστρέφει στους μπλε.

Αναλυτικά

Τα αδέρφια Σαγματόπουλοι επανενώνονται με τη φανέλα του Νεοπεντελικού!!!

 
Η διοίκηση του Νεοπεντελικού ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον Στέλιο Σαγματόπουλο, ο οποίος τις τελευταίες αγωνιστικές περιόδους απέδειξε ότι πλέον δεν αποτελεί έναν "μικρό" της ομάδας, αλλά έναν ώριμο ποδοσφαιριστή στον οποίο η ομάδα μας στηρίζει πάρα πολλά τόσο για το παρόν όσο και για το μέλλον! 
Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε επίσης ξανά στις τάξεις μας τον Γρηγόρη Σαγματόπουλο, ο οποίος μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στη Θεσσαλονίκη, επιστρέφει έπειτα από 5 χρόνια στην ομάδα μας για να μας καταπλήξει με το ταλέντο και την ωριμότητα του. 
Ο Γρηγόρης ήταν ποδοσφαιρικά ενεργός αυτά τα χρόνια, αγωνιζόμενος στην Α κατηγορία της ΕΠΣ Μακεδονίας.
 
Και οι 2 ποδοσφαιριστές προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας μας και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα τους έχουμε και πάλι μαζί στο ρόστερ μας!
 
Καλή σεζόν ευχόμαστε Στέλιο και Γρήγορη!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35