social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανανέωσε ο Βερούτης στον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης

Ανανέωσε ο Βερούτης στον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης

Ο Σάκης Βερούτης θα είναι το πρόσωπο που θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία του Ατρόμητου Μεταμόρφωσης και την επόμενη αγωνιστική σεζόν΄.

Ο ικανότατος κόουτς που έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική δουλειά τα τελευταία χρόνια συναντήθηκε με τη διοίκηση Αντωνίου και οι δυο πλευρές συμφώνησαν να χαράξουν κοινή πορεία πλεύσης τη νέα περίοδο.

Αναλυτικά

Ο ΑΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει, την ανανέωση της συνεργασίας και για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά με τον προπονητή της ομάδας μας κ.Σάκη Βερουτη.Η ταυτιση φιλοσοφιας καθως και το κοινο οραμα για το μελλον εχουν χτισει την μακροχρονια συνεργασια.
Επίσης να σας ενημερώσουμε οτι έχει ήδη ξεκίνησει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά με την ανανεώση της συνεργασίας με ποδοσφαιριστές που ανήκουν ήδη στον σύλλογο και θα ανακοινωθουν τις επομενες μερες, καθως και η συμφωνια με νεους ποδοσφαιριστες που θα ανακοινωθούν με το άνοιγμα των μεταγραφών.Ο προπονητής και η διοίκηση του συλλόγου σχεδιάζουν καθημερινά τη νέα χρονιά ώστε μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας στις 9 Αυγούστου να εχουν διευθετηθεί όλες οι λεπτομερειες.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35