social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Λευτέρης Χαλάς: Απρόβλεπτος και ανταγωνιστικός ο 1ος όμιλος στην Β' ΕΠΣΑ

Λευτέρης Χαλάς: Απρόβλεπτος και ανταγωνιστικός ο 1ος όμιλος στην Β' ΕΠΣΑ

 Σίγουρα στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ οι Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας, ΑΟ Βύρωνα, Δόξα Βύρωνος, ΑΕ Χαλανδρίου και Αλσούπολη έχουν ξεχωρίσει.

Η τελευταία ομάδα μάλιστα διαθέτει στο έμψυχο δυναμικό της έναν ποδοσφαιριστή που θα επιθυμούσε ο εκάστοτε προπονητής να έχει στη φαρέτρα του.

Ο λόγος για τον Λευτέρη Χαλά που έχει επωμιστεί τον τομέα του σκοραρίσματος στο σύλλογο των βορείων προαστίων και τα πηγαίνει εξαιρετικά έχοντας πετύχει 13 γκολ όντας στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ με τον Αχιλλέα Κατσιούλη.

Ο ίδιος με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας λέγοντας:

"Η ομάδα βρίσκεται στην πεντάδα και είναι ανταγωνιστική με κάθε αντίπαλο αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο. Έχουμε διαγράψει μια καλή πορεία και είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσουμε έτσι".

-Για το επίπεδο του πρωταθλήματος σχολίασε

"Στην αρχή φαίνονταν ότι ο όμιλος αποτελείται από ομάδες δυο ταχυτήτων τελικά όμως όλες οι ομάδες δείχνουν να προσαρμόζονται και να είναι ανταγωνιστικές. Συνεπώς είναι ένας απρόβλεπτος και ενδιαφέρον όμιλος".

-Για το αν θεωρεί οτι η ομάδα του αδικείται από την μέχρι τώρα συγκομιδή είπε

"Σίγουρα θα μπορούσαμε να βρισκόμαστε πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα παρ' όλα αυτά έχουμε κάνει μια καλή πορεία και είμαστε χαρούμενοι όλοι στην ομάδα γι αυτό".

-Στον επίλογο του αναφέρθηκε στους στόχους του

"Οι φιλοδοξίες μου είναι να μπορώ να βοηθάω την ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους της".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35