social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αποχωρεί η διοίκηση στον Ηρακλή Περιστερίου

Αποχωρεί η διοίκηση στον Ηρακλή Περιστερίου

Μέσω δελτίο τύπου η διοίκηση του Ηρακλή Περιστερίου κάνει γνωστό ότι αποχωρεί από την ομάδα αφού όπως τονίζει ο κύκλος της έκλεισε ενώ δηλώνει ότι θα στηρίζει τα νέα πρόσωπα.

Το δελτίο τύπου

Πέρασαν 12 χρόνια με αγώνες, συγκινήσεις, μεγάλη προσφορά στην ομάδα μας. Κάποιοι απο εμάς, της Διοίκησης, έκλεισαν οικειοθελώς τον κύκλο τους στα Διοικητικά του Συλλόγου μας.
Η μετάβαση προς την νέα Διοίκηση φροντίσαμε να γίνει με λουλούδια και όχι με αγκάθια. Σας γνωρίζουμε οτι οι προσπάθειες μας στέφθηκαν με επιτυχία όλη αυτήν την περίοδο. Οργανώσαμε και αυξήσαμε τον αριθμό των παιδιών της Ακαδημίας μας σύμφωνα με τα πρότυπα των Ακαδημιών μεγάλων Ομάδων.
Η φροντίδα μας ήταν να προωθηθούν τα δικά μας παιδιά στην Ανδρική μας Ομάδα , όπως και έγινε.
Η Ανδρική μας Ομάδα , τα τελευταία χρόνια έγινε πολύ ανταγωνιστική κηνυγώντας πάντα τον τίτλο τερματίζοντας πάντα στίς πέντε πρώτες θέσεις. Για τον λόγο αυτό μεγάλη μερίδα επιτυχίας ανήκει στον καταξιωμένο Προπονητή μας Κο Ανδρέα Νάστο.
Ευχαριστούμε θερμά τον βασικό χορηγό της Ομαδας μας "ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΑΘΗΣΗ ΝΕΤ" του Κου Δρουγουνάκη Δημητρίου και του Κου Κουρτέλη που όλα αυτά τα χρόνια ήταν ισχυροί υποστηρικτές μας, τον Κο Γιώργο Μαστροκωστόπουλο, το ιστορικό μέλος της Ομάδας μας που εκτός απο τις χορηγίες του, κάλυπτε τα λογιστικά μας αφιλοκερδώς όλα αυτήν την 12ετα.
Ευαχαριστούμε επίσης τούς γονείς των παιδιών της Ακαδημίας μας που μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους. Επίσης όλους τούς παίκτες μας, τους Προπονητές μας που συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια. Ιδιαιτέρως αισθανόμαστε την υποχρέωση να αναφερθούμε στην αξιόλογη προσφορά του Κου Ανδρέα Νάστου.
Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς του Ημερολογίου μας και όλων των άλλων εκδηλώσεων της Ομάδας μας.
Δηλώνουμε ενεργά παρόντες , παρακολουθώντας την πορεία της Ομάδας μας. Θα χειροκροτούμε και θα στηρίζουμε κάθε θετική προσπάθεια. Θα κριτικάρουμε εποικοδομητικά κάθε αρνητική προσπάθεια για το συμφέρον της Ομάδας μας.
Ευχόμαστε στην νέα Διοίκηση να πετύχει κάτι περισσότερο απο οτι πετύχαμε εμείς και αυτό θα θα είναι η μεγάλη μας χαρά και ικανοποίηση.
Ευχόμαστε σε όλους υγεία και καλό καλοκαίρι !!
Με αθλητικούς χαιρετισμούς η ... απερχόμενη Διοίκηση !!


Σχετικά άρθρα

Φωτιές οι Ίωνες Αλίμου, 0-7 τον Φωστήρα Ηλιούπολης

Δυο μεταγραφές ακόμη η Λαύρα Αργυρούπολης

Μοιρασιά για Αναγέννηση Πετρούπολης και Τριφυλλιακό (1-1)

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35