social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επίσημο του Χάιδα-Σφίχτη στον Ηρακλή Περιστερίου

Επίσημο του Χάιδα-Σφίχτη στον Ηρακλή Περιστερίου

Με μότο "ισχυρές μεταγραφές με στόχο τον πρωταθλητισμό" ο Ηρακλής Περιστερίου επισημοποίησε τις προσθήκες των ακραίου μπακ, Γιάννη Σφίχτη και κεντρικού αμυντικού, Δημήτρη Χαίδα.

Οι "μπλε" δείχνουν ότι θέλουν να ανεβάσουν το αγωνιστικό τους επίπεδο και έτσι μετά τον Δημήτρη Θανόπουλο, ήρθαν σε συμφωνία με ακόμη δυο σπουδαίους παίκτες για τους οποίους σας είχαμε ενημερώσει.

Το δελτίο τύπου

Η Διοίκηση του Ηρακλή Περιστερίου μετά από συντονισμένες προσπάθειες προχώρησε σε συμφωνία και είναι σε θέση να ανακοινώσει τους κάτωθι 2 ποδοσφαιριστές που αναμένεται να βοηθήσουν τα μέγιστα στην νέα αγωνιστική περίοδο, αφού έρχονται με πολλές συμμετοχές από ανώτερες κατηγορίες :

  1. Τον Δημήτρης Χαϊδά που αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού χαφ. Ο Δημήτρης ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 10 ετών. Έχει αγωνιστεί στις ομάδες Ήφαιστος Περιστερίου, Α.Ο. Τεγέας, Παναρκαδικό, Α.Ο. Λουκισίων.
  2. Η επόμενη μεταγραφή είναι ο Σφίχτης Γιάννης. Ο Γιάννης αγωνίζεται ως αριστερό μπακ και στόπερ, θα αποτελέσει ιδανική λύση για την αμυντική λειτουργία της ομάδας μας. Τα τελευταία 7 χρόνια αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα Ά Αθηνών.

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35