social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ηρακλής Περιστερίου: Υποστήκαμε «χουλιγκάνικες» ενέργειες στο Γουδί

Ηρακλής Περιστερίου: Υποστήκαμε «χουλιγκάνικες» ενέργειες στο Γουδί

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ηρακλής Περιστερίου, υποστηρίζοντας ότι στο ματς με τον Άγιο Θωμά, η αποστολή της ομάδας δέχθηκε επίθεση από τους φιλάθλους του Άγιου Θωμά.

Αναλυτικά.

Στον σημερινό αγώνα με τον "ΑΓΙΟ ΘΩΜΑ", η Ομάδα μας και η αποστολή μας υπέστησαν "χουλιγκανικές" ενέργειες. Κατά την διάρκεια του αγώνα οι "φίλαθλοι" της γηπεδούχου ομάδας εκτόξευσαν μπουκάλια γεμάτα με νερό σε παίκτη μας που θα εκτελούσε το κόρνερ. Εκείνη την στιγμή ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα για περισσότερο απο 5΄ λεπτά. Με την λήξη του αγώνα, πηγαίνοντας οι παίκτες μας προς τα αποδυτήρια, υπέστησαν δεύτερο και σφοδρότερο κύμα "επίθεσης" εμπλουτισμένο με ύβρεις, προπηλακισμούς, απειλές, φτυσίματα και ξανά ρίψη μπουκαλιών γεμάτα με νερό και καφέδες. Μπαίνοντας στα αποδυτήρια η Ομάδα μας για να αλλάξει έριψαν απο το παράθυρο των αποδυτηρίων "χημικές ουσίες" με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσουν οι παίκτες μας δύσπνοια, βήχα και τσούξιμο στα μάτια με συνέπεια να μην μπορούν να αλλάξουν και να βγουν όπως - όπως απο τα αποδυτήρια λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας.
Επισημαίνουμε οτι και ο Παρατηρητής του αγώνα και οι διαιτητές έγιναν μάρτυρες όλων αυτών των επεισοδίων.
Τέλος η αποστολή της ομάδας μας αποχώρησε απο το γήπεδο με συνοδεία Αστυνομικών Δυνάμεων.
Εκφράζουμε την βαθιά μας λύπη για αυτές του είδους "χουλιγκανικές" ενέργειες που δεν έχουν θέση στο Αθηναϊκό ποδόσφαιρο.
Καλούμε την Ε.Π.Σ.Α. να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία του Αθλήματος !!
Στο αγωνιστικό κομμάτι, έπαιξαν :
1. ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Γ., 2. ΜΠΑΛΟΥΤΣΟΣ Α. (46΄ ΔΡΟΥΓΟΥΝΑΚΗΣ Ι. - 72΄ ΑΣΦΗΣ Γ.), 3. ΚΑΡΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ Α., 4. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Η., 5. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α., 6. ΣΙΩΛΟΣ Π. (57΄ ΤΖΑΦΕΡΟΣ Γ.), 7. ΓΙΩΤΗΣ Χ., 8. ΖΑΪΜΙ Χ., 9. ΝΙΤΑΣ Α., 10. ΜΟΥΡΑΤΗΣ Μ. (60΄ ΜΗΤΡΟΣ Π.), 11. ΜΗΤΡΟΣ Ν.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35