social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άτταλος Ν. Φιλαδέλφειας: Νέα βόμβα με Πολυχρονάκη από τον Δ. Κουλούρη

Άτταλος Ν. Φιλαδέλφειας: Νέα βόμβα με Πολυχρονάκη από τον Δ. Κουλούρη

Φέτος ο Άτταλος έχει γυρίσει σελίδα και σε αυτό έχει παίξει ρόλο η φερεγγυότητα της διοίκησης του Άτταλου, καθώς έχει ντύσει στα κυανέρυθρα σπουδαίους παίκτες όπως οι Χρόνης, Στάμος, Ντούμος, Βάσος, Παναγιωτάκης και πολλοί άλλοι.

Ο γνωστός επιχειρηματίας δεν σταματάει εδώ αφού κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου η ομάδα να αποκτήσει δυναμική και αίγλη αφενός μεν για να κερδίσει την άνοδο στην Α' ΕΠΣΑ και αφετέρου για να αφήσει παρακαταθήκη για το μέλλον.

Έτσι, ο αντιπρόεδρος της ομάδας προχώρησε σε ακόμη μια μεταγραφική επιτυχία αφού ήρθε σε συμφωνία με τον Γιάννη Πολυχρονάκη.

Ο έμπειρος αμυντικός, μετά το περασμα που είχε από τον Ιερόθεο, αρνήθηκε όλες τις προτάσεις που είχε από τις εθνικές κατηγορίες για τον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας και αυτό από μόνο του δείχνει κάτι.

Δείχνει ότι η ομάδα των δυτικών προαστίων αλλάζει σελίδα και ότι θα κυνηγήσει μέχρι τέλους την άνοδο.

Ο Πολυχρονάκης με θητεία σε σπουδαίες ομάδες όπως ο Τηλυκράτης Λευκάδας, οι ακαδημίες του Ολυμπιακού, ο Ιωνικός, η Τριγλία Ραφήνας και ο Φωκικός, θα βοηθήσει σημαντικά τον Άτταλο και αυτό μένει να φανεί από την πρώτη του κιόλας παρουσια.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35