social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ρούσσος: Στην πόλη ζούμε το όνειρο μας

Ρούσσος: Στην πόλη ζούμε το όνειρο μας

Η δήλωση του αρχηγού της Αγίας Ελεουσας Αλέξανδρου Ρούσσου στο apeagiaeleousa1936.gr:

Η ομάδα μας μετά από ένα επιτυχημένο σερί 11 αγώνων πετυχαίνοντας 10 νίκες και 1 ισοπαλία κατόρθωσε να ανεβεί στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Θέλω να πιστεύω ότι παρόλο που υπολείπονται 9 αγώνες, με δυνατούς αντιπάλους, στο τέλος θα πετύχουμε να παραμείνουμε στη κορυφή και να πραγματοποιήσουμε το όνειρο που ζούμε όλοι στη πόλη μας, την άνοδο στην Α’ ΑΘΗΝΩΝ και αυτό διότι εμείς είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Οσο για το τίτλο τ πρώτου σκόρερ είναι μια διάκριση την οποία προσπαθώ να πετύχω εδώ και τρία χρόνια απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους αλλά πιστεύω ότι φέτος, με τη βοήθεια όλης τς ομάδας, θα το πετύχω και θα είναι για μένα μια ονειρεμένη χρόνια με άνοδο, 1η θέση, και τον τίτλο του 1ου σκόρερ αλλά και της επιστροφής μας στη φυσική μας έδρα που είναι τα Ριμινίτικα.

Τέλος, από τη πλευρά μου θέλω να καλέσω όλο το φίλαθλο κόσμο της περιοχής στους υπόλοιπους 9 αγώνες που υπολείπονται να έρθουν στο γήπεδο, να στηρίξουν τις προσπάθειες που κάνουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας γιατί η ΑΠΕ είναι πάνω απ’ όλα και οι επιτυχίες ανήκουν σε όλους.

Επίσης, θέλω να καλέσω τους φίλους της ΑΠΕ να παρευρεθούν στη κοπή τς πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα γίνει την Παρασκευή 28 του μήνα στο ωδείο της Αγία Βαρβάρας στις 19.00!


Σχετικά άρθρα

Σπουδαία εμφάνιση και νίκη στο Βύρωνα για το Ηράκλειο

Χορταστική ισοπαλία για ΑΟ Καλαμακίου και Ελπίδα Αγ. Αναργύρων (2-2)

Οι διαιτητές του σαββατοκύριακου στην ΕΠΣΑ

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35