social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γκέλα για τον ΑΟ Ιλίου 0-0 με την Πεύκη

Γκέλα για τον ΑΟ Ιλίου 0-0 με την Πεύκη

 Απρόσμενη απώλεια είχε ο πρωτοπόρος ΑΟ Ιλίου, που υποχρεώθηκε σε ισοπαλία εκτός έδρας με 0-0 από την ψυχωμένη Πεύκη.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία σε όλο τον αγώνα αλλά αδυνατούσαν να διασπάσουν την άριστη αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων. Παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας με 51 βαθμούς, ενώ η γκέλα της Ελπίδας τους επέτρεψε να διατηρήσουν τη διαφορά των 4 βαθμών. Η Πεύκη αγωνίστηκε αποκλειστικά με αμυντικούς προσανατολισμούς και κατάφερε να πάρει έναν πολύτιμο βαθμό στη μάχη της παραμονής φτάνοντας στους 23.

Ο ΑΟ Ιλίου στο πρώτο μέρος είχε καλή απόδοση και έχασε αρκετές ευκαιρίες. Στο 6' ο Νάτσης σέντραρε και ο Ράπτης από κοντά σούταρε άουτ, ενώ στο 24' είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία όταν ο Ράπτης σούταρε και ο Παππάς Δ. έδιωξε με κεφαλιά κυριολεκτικά πάνω στη γραμμή. Στο 31' ο Ιωαννίδης μπλόκαρε την κεφαλιά του Ράπτη, ενώ στο επόμενο λεπτό το σουτ του ίδιου παίχτη πέρασε μόλις άουτ.

Στο δεύτερο μ'ερος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα με τους φιλοξενούμενους να παρασύρονται από το αργό τέμπο των γηπεδούχων και να μην απειλούν καθόλου την αντίπαλη εστία, με το 0-0 να μένει ως το τέλος.

ΠΕΥΚΗ: Ιωαννίδης, Μότσιος, Ψωμίδης, Παππάς Δ., Τσιλιπήρας (72' λ.τ. Ξένος), Παππάς Χ., Κατιάι, Ψύλλος (65' Ρασίντ), Δογάνης (87' Καπίρης), Βογιατζόγλου, Κρητικός.

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Σκυριανός, Μεχμέτι, Ευαγγέλου, Δαούτης, Πλάκας, Γαγάκας, Ράπτης, Γκρίφισιας, Δαμασκηνός, Αγκαλίου (75' Παπαδημητρίου), Νάτσης (55' Διπλάρης)( 83' λ.τ. Τζανετόπουλος).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35