social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πετρίδης: Ζούμε τον... 3ο παγκόσμιο πόλεμο

Πετρίδης: Ζούμε τον... 3ο παγκόσμιο πόλεμο

 Ο ΠΟ Ψυχικού δίνει το δικό του αγώνα στην Β κατηγορία των Αθήνων, με τη διοίκηση του να προσπαθεί καθημερινά μέσω σκληρής δουλειάς να βελτιώνεται σε όλους τους τομείς ώστε να ανεβάζει το επίπεδο το συλλόγου.

Οι «πράσινοι» έχουν κάνει σημαντικά βήματα προόδου και αυτό μόνο θετικά μπορεί να επιδράσει στο άμεσο μέλλον.
Στόχος του ΠΟΨ αποτελεί να δημιουργήσει μάλιστα και το δικό του γήπεδο, με τον πρόεδρο του, Γιάννη Πετρίδη να αναφέρεται μέσω δηλώσεων του και σε αυτό το θέμα.
Αναλυτικά τα όσα ματς τόνισε
-Πως κρίνεις την πορεία της ομάδας -Θεωρείς ότι μπορούσατε να τα είχατε πάει καλύτερα;

Λαμβανομένων υπόψη του ρόστερ και των μεταγραφών που κάναμε το καλοκαίρι, η βαθμολογική θέση μας δεν είναι αυτή που είχαμε στοχεύσει. Προσωπικά θεωρώ ότι σχεδόν σε όλες τις θέσεις διαθέτουμε το καλύτερο ρόστερ.
- Σας έχουμε δει αρκετές φορές και παρακολουθείτε ματς του Απόλλωνα Χαλανδρίου. Τι σχέσεις έχετε με τη συγκεκριμένη ομάδα;
Οι σχέσεις μας είναι άψογες! Άλλωστε τις σχέσεις μεταξύ των ομάδων, όπως και παντού τις κάνουν οι άνθρωποι και με τους ανθρώπους του Απόλλωνα σε όλα τα επίπεδα είμαστε με τους περισσότερους στενοί φίλοι.
Σε τι φάση βρίσκεται το γήπεδο σας;
Ολοκληρώνονται και οι τελευταίες τυπικές διαδικασίες, ώστε εντός του τρέχοντος έτους να προκηρυχθεί ο διαγωνισμός για την ανάδειξη της εταιρείας που θα το κατασκευάσει. Όλοι, Δήμος και Πολιτεία είμαστε ένα και τρέχουμε τις διαδικασίες. Προσωπικά τους ευχαριστώ όλους.
-Ένα μήνυμα για τον κορωναιο;
Ζούμε τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο, μετά την ολοκλήρωση του, τίποτα δεν θα είναι το ίδιο, θα επέλθουν μεγάλες ανακατατάξεις. Προσωπική ατομική ευθύνη σε όλους, γιατί η ανευθυνότητα θα κρεμάσει'' το Εθνικό σύστημα υγείας'' και τότε, που όλοι το απευχόμαστε θα ζήσουμε το μεγάλο δράμα.
-Τι φιλοσοφία έχει η ομάδα σας;
Με οδηγό την ιστορία μας, που ελάχιστες ομάδες έχουν να επιδείξουν τόσο λαμπρή ιστορική διαδρομή, επίκεντρό μας είναι οι Ακαδημίες μας, να δημιουργήσουμε μια παραγωγική αλυσίδα μέχρι την Αντρική ομάδα και ταυτόχρονα στην Αντρική ομάδα μας να υπάρχουν ποδοσφαιριστές με ήθος και αξία, ώστε να δώσουν προστιθέμενη αξία στα νέα παιδιά. Με όλες τις ομάδες αντίπαλοι είμαστε μόνο στα 90', θέλουμε να μας διακρίνει όλους, από διοίκηση, φιλάθλους, ποδοσφαιριστές, αθλητές, προπονητές, το ήθος και το ευ αγωνίζεσθαι και προσωπικά οραματίζομαι τον Μεγάλο ΠΟΨ με προσωπικό μου στοίχημα να ξεπεράσει και επιτυχίες του παρελθόντος.Με δουλειά πολύ, ομόνοια και όραμα μεσοπρόθεσμα μπορούμε να χτίσουμε τη νέα μας ιστορία.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35