social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Λερούτσος: Η διακοπή αυτή... καταστρέφει τις ομάδες που στηρίζονται στις υποδομές τους

Λερούτσος: Η διακοπή αυτή... καταστρέφει τις ομάδες που στηρίζονται στις υποδομές τους

Η ομάδα του προηγείται στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ όμως ο ίδιος όπως και όλοι όσοι ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο, δεν μπορεί να χαρεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊου.

Ο λόγος για τον πρόεδρο του ΑΟ Ιλίου, Μπάμπη Λερούτσο, ο οποίος δείχνει ότι με αρκετή δουλειά έχει κατορθώσει να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα και ακαδημίες.... πρότυπο που τροφοδοτούν το ανδρικό τμήμα.

Ο ίδιος έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω του soccerlive.gr για τον κορωνοϊό τονίζοντας τα εξής

''Αυτό που βιώνουμε είναι κάτι πρωτόγνωρο δυστυχώς. Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι η υγεία όλων μας. Ο ιός μεταδίδεται εύκολα και θα πρέπει να υπακούμε τις εντολές των ειδικών. Ευελπιστώ ότι μέχρι τα μέσα Μαϊου τα μέτρα θα είναι πιο ελαστικά. Τώρα εάν μπορεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα είναι λίγο ιδιαίτερο. Εφόσον ξεκινήσουμε στα μέσα Μαϊου θα μπορούν οι ομάδες να έχουν προετοιμαστεί με δυο μήνες αποχή; Εμείς έτσι και αλλιώς σαν ομάδα πάθαμε μεγάλη ζημιά διότι στηριζόμαστε σαν οργανισμός στις ακαδημίες μας. Τα σωματεία που στηρίζονται στις υποδομές, το Μαϊο που ακούγεται ότι θα ξεκινήσουμε, η σεζόν για τις ακαδημιες έχει ολοκληρωθεί. Δεν θα έχουμε έσοδα, θα γίνουν αγώνες κεκλεισμένων των θυρών και τα έξοδα θα χρειαστεί να τα καλύψουν οι άνθρωποι της ομάδας. Αυτό θα είναι μεγάλη οικονομική ζημιά. Από εκεί και πέρα, εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία, να προσέχουμε τις οικογένειες μας και τους συνανθρώπους μας και πολύ περισσότερο να μην επαναπαυόμαστε. Τέλος εύχομαι σε διοικητικό παράγοντα γειτονικής ομάδας περαστικά καθώς περνάει δύσκολες στιγμές''.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35